Massasje forspill:

Bruk massasje som forspill!

- Kan også hjelpe for kvinner med lite sexlyst, sier ekspert.

MASSASJE FORSPILL: Massasje kan være en fin del av forspillet. FOTO: NTB Scanpix
MASSASJE FORSPILL: Massasje kan være en fin del av forspillet. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Massasje er alltid digg, men hvor ofte gjør du det med kjæresten din? Ifølge sexologer kan det være en god variasjon i senga.

Cecilie Kjensli er sexinspirator og innehaver av Cpunktet.no, og forfatter av boken «Sex fra Ah til Åh...». Hun forklarer at massasje har en veldig god innvirkning på sexlivet.

- Men ikke forvent at det skal bli heftig sex etter en runde hvor man har blitt så avslappa at man nesten sovner. Tenk heller litt langsiktig, sier hun til KK.no.

LES OGSÅ: - Mange kvinner undervurderer menns følelsesliv og snakker om dem som kåte griser

Lysten forsterkes

Vær snille og gode mot hverandre og gjør deilige ting som ikke nødvendigvis fører til sex hver gang, råder Kjensi. Slik blir dere mer glad i hverandre og lysten forsterkes.

- Det betyr ikke at man ikke kan ha sex etter massasjen, for det kan man så klart. Men da bør man kanskje heller tenke i de baner at den som masserer også gir en intimmassasje i samme slengen, sånn at den som mottar velbehaget også får en «happy ending» på slutten, sier hun og understreker at begge trenger jo ikke å få orgasme hver gang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer