Dating:

Dater du hele tiden samme type mann?

- Det er veldig vanlig, sier sexologen.

DATER SAMME TYPE PERSON IGJEN OG IGJEN: - Noen velger partnere som ikke er bra for dem igjen og igjen, fordi det er det de er vant til, sier sexologen.
DATER SAMME TYPE PERSON IGJEN OG IGJEN: - Noen velger partnere som ikke er bra for dem igjen og igjen, fordi det er det de er vant til, sier sexologen. Vis mer
Publisert

Hvis du er singel og på leting ser du gjerne klart for deg hvordan drømmemannen eller drømmedama skal være. Kanskje du foretrekker mye skjegg, veltrente kropper, noen kilo for mye, selvsikkerhet, akademikere, håndverkere eller skikkelige «badboys»?

Hvis du tar deg selv i å date akkurat samme type person igjen og igjen, gjerne helt ubevisst, kan det være greit å bli bevisst på ditt eget mønster. Det er jo en grunn til at det ikke har fungert med denne type personer i fortiden.

Kanskje du kun dater høyt utdannede og intellektuelle menn, men kjeder deg når samtalene blir for seriøse og faktabaserte? Eller kanskje du kun dater menn eller damer som er sporty og veltrente, men blir drittlei av at de tilbringer så mye tid på treningssenteret og ikke kan kose seg med pizza, øl og godteri på kveldene? Eller dater du kun utilgjengelige menn, men er lei av at ingen vil forplikte seg?

Det er en grunn til at du faller for og velger den type dater og kjærester som du gjør. Vi lærer om forhold fra det øyeblikket vi blir født, og forholdet du har til foreldrene dine kan påvirke fremtidige parforhold.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer