De 10 vanligste dealbreakerne på Tinder

Hva får oss til å sveipe noen bort?

UTYDELIGE BILDER: Ikke velg uklare bilder eller bilder hvor du skjuler ansiktet ditt bak solbriller, råder eksperter. FOTO: NTB Scanpix
UTYDELIGE BILDER: Ikke velg uklare bilder eller bilder hvor du skjuler ansiktet ditt bak solbriller, råder eksperter. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Alle som har vært på Tinder, Happn eller andre datingapper vet at man må sveipe bort noen «frosker», før man finner drømmeprinsen eller drømmedama. Tinder fungerer slik at hvis du liker profilen du ser, så sveiper du til høyre. Hvis du derimot ikke liker profilen du ser, så sveiper du mot venstre. Det høres kanskje enkelt ut, men i virkeligheten kan det være en real tålmodighetsprøve, tidkrevende og utmattende. For hvem skal man egentlig sveipe bort, og hvem er verdt å føre en samtale med?

Tinder er den desidert mest brukte datingappen, og den har blitt lastet ned 100 millioner ganger. Over 26 millioner matcher finner sted hver eneste dag. (Pssst: Tinder er ikke alltid det beste stedet å lete etter en kjæreste)

LES OGSÅ: Har du KSS (kronisk singel syndrom)?

De 10 vanligste tabbene

Hvis målet er å få flest mulig matcher på Tinder, bør du unngå disse 10 tabbene som gjør at du kan bli sveipet bort:

1. Dårlige bilderDet er ikke til å stikke under en stol at bilder og utseende spiller en stor rolle på Tinder. Det handler jo tross alt om å vurdere og sveipe bort personer basert på førsteinntrykket, noen få bilder og en kort profiltekst.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer