UTROSKAP: Senga er langt fra den eneste plassen folk er utro i! Foto: Shutterstock / Kaspars Grinvalds
UTROSKAP: Senga er langt fra den eneste plassen folk er utro i! Foto: Shutterstock / Kaspars Grinvalds Vis mer

Utroskap

De merkeligste stedene folk er utro

Fra varetransport biler til busker og parkeringsplasser. Dette er stedene folk drar for å være utro!

Det er få temaer sårere enn utroskap. Skal - og kan - man tilgi eller burde man bare gå videre? Hvorfor gjorde vedkommende det? Tidligere har samlivsekspert Peder Kjøs uttalt til KK.no at det det er mange grunner til at folk er utro - og at det ofte er forskjellig fra kvinner og menn.

- Utroskap er sjeldent noe som «bare skjedde». Man kan nesten alltid forstå utroskapen, hvis man ser ordentlig etter. Kvinner er blant annet oftere utro fordi de er forelsket i en annen, mens menn synes de fortjener det, har Kjøs tidligere sagt. 

Spørsmålene er mange og vonde når den personen du elsker høyest i verden går bak ryggen din. Til tross for at man helst ønsker å late som om det aldri skjedde og man vil unngå detaljer, sniker nysgjerrigheten seg på en eller annen gang. For man vil jo i bunn å grunn alltid ha svar: Hvorfor, hvordan og ikke minst hvor i alle dager foregikk det?

LES MER: Derfor klarer de å lyve om utroskap

De siste 21 årene har privatetterforsker Luke Athens fra Sydney nettopp sett på det siste spørsmålet; hvor er egentlig folk utro? Han har fersket en rekke mennesker i å være utro, men det mest interessante funnet han har gjort så langt er at folk har blitt ekstremt kreative når de velger «utroskapslokasjonene».

I et intervju med Daily Mail avslører Athens de merkeligste og vanligste stedene folk er utro - og noen av «spottene» kommer til å overraske deg! 

Hadde sex i varetransport bil

På spørsmål om hva det merkeligste stedet han har fersket noen i å være utro på, svarer Athens at det spesielt var et sted som toppet listen hans.

- Paret som valgte en varebil som leverte brød var definitivt en av de mest uvanlige lokasjonene, forteller han og utdyper:

- Det var en «brødbil» i veikanten, bakdøren var åpen og jeg så paret hoppe ut av bilen sin og forsvinner inn i varebilen. Fra hva vi kunne se hadde fyren buksene nede, mens kvinnen fortsatt hadde skjørtet på. Men det morsomste var da de kom ut og hun hadde masse brødsmuler på skjørtet sitt.

LES OGSÅ: Dette må du vite om utroskap

En «kjappis» i buskene 

Når det kommer til å ferske den mest opptatte av bedragerne, forklarer Athens at man må se på alle aspektene av personens timeplan. Etterforskeren hadde blant annet fulgt med på en mann og hans daglige timeplan, etter konas ønske. Hun trodde nemlig at hun begynte å bli paranoid og fikk derfor etterforskeren til å ta et dypdykk i hva mannen hennes egentlig gjorde. 

- Det var en massiv jobb. Vi hadde brukt flere måneder på det, og da jeg så på timeplanen hans tenkte jeg: «Denne fyren har ikke tid til en affære», sier Athens og fortsetter:

- Men så, en dag, som et siste forsøk, fulgte vi han på en joggetur om morgen og oppdaget at han møtte en kvinne noen kvartaler unna, før de fortsatte å jogge sammen. Etter en stund kom de til et område fullt av trær, gikk inn i buskene og forble der i 15-20 minutter. Etter en stund kom de ut av buskene og fortsatte å jogge videre før de skilte lag.

Den neste dagen satte Athens opp skjulte kameraer i buskene, og bekreftet konas mistanke om at mannen var utro. 

LES OGSÅ: - Det er liksom «naturlig» at menn er utro

MER OFFENTLIG UTROSKAP: Ifølge privatetterforskeren er folk blitt mer offentlige når de er utro. Hotellrommet er ofte byttet ut med offentlige parkeringsplasser og toaletter. Foto: Shutterstock / oneinchpunch
MER OFFENTLIG UTROSKAP: Ifølge privatetterforskeren er folk blitt mer offentlige når de er utro. Hotellrommet er ofte byttet ut med offentlige parkeringsplasser og toaletter. Foto: Shutterstock / oneinchpunch Vis mer

Parkeringsplasser og offentlige toaletter 

En annen historie som har klistret seg godt i minnet til Athens er da han fersken en mann i å være utro med sin svigerinne - og det var langt fra diskre. 

- Vi tok dem på fersken da de valgte å ha sex på en parkeringsplass utenfor varehuset «Bunnings». Jeg filmet hele akten og kunne se mannen, som var i 50-årene tørke svette fra pannen sin. De var nok virkelig ute etter å gjøre noe nytt.

- De siste årene har det vært en eksplosjon av mennesker som søker eventyr på offentlige steder

Men ikke alle er like oppfinnsomme når det kommer til å velge steder. Athens forteller også at klassikeren offentlige toaletter er et vanlig sted for mange å ta med elskerinnen sin, da man både er skjult og «trygg», men litt synlig samtidig. 

- De er tildekket og trygge, men har også litt av den spontane og spennende komponenten.

Men hvor er det vanligst at folk er utro? Ifølge Athens tydde folk på 80-og 90-tallet mest til hoteller og biler, mens det nå de siste årene har blitt vanlig at folk ønsker mer spenning.

- De siste fem årene har det vært en eksplosjon av mennesker som søker eventyr på offentlige steder. Men fremdeles velger folk også sjefens kontor, biler og billige hotellrom. Samt offentlige svømmebassenger og andres oppkjørsel.