Dating:

De mest (og minst) effektive sjekkereplikkene på datingapper

«Hei» er sjelden en god start.

BY PÅ DEG SELV: - Å åpne med noe som skaper dialog vil skape større interesse og danne et bedre grunnlag for en date, sier eksperten. FOTO: NTB
BY PÅ DEG SELV: - Å åpne med noe som skaper dialog vil skape større interesse og danne et bedre grunnlag for en date, sier eksperten. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

«Gjorde det vondt da du falt ned fra himmelen?», «Tror du på kjærlighet ved først blikk, eller må du se på meg én gang til?»

Alle som har brukt sjekkeapper og datingsider vet at det finnes utrolig mange ulike strategier og åpningsreplikker som brukes for å få oppmerksomhet og danne kontakt.

Noen sender ut et «Hei» til absolutt alle de matcher med på Tinder, og venter spent på hvem som svarer og ikke. Andre skriver lange, gjennomtenkte meldinger med fokus på noe du har nevnt i din egen profil. Andre igjen kommer med en grov kommentar om kroppen din eller prøver seg på en klein, oppbrukt sjekkereplikk.

Hva som fungerer og ikke avhenger nok av personen som sender meldingen, vi tolererer mer fra en person som vi anser som veldig attraktiv. Men det avhenger nok også av mottakeren. Noen er åpne for sexprat med én gang, mens andre vil skygge banen bort.

Så hva er egentlig mest og minst effektivt?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer