Nettdating:

De sikreste tegnene på at nettdaten leter etter noe seriøst

Det er spesielt tre faresignaler du bør være obs på

NETTDATING: Ekspertene har laget en liste over tre faresignaler du bør være obs på når du nettdater. FOTO: NTB Scanpix
NETTDATING: Ekspertene har laget en liste over tre faresignaler du bør være obs på når du nettdater. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

«Er det virkelig mulig å finne en kjæreste på nett», er et spørsmål mange single stiller seg selv. Det finnes et hav av muligheter, men problemet er bare at veldig mange er på Tinder, Sukker og lignende sjekkesteder kun for å finne tilfeldig sex.

For mange er det derfor vanskelig å forstå om nettdaten faktisk leter etter noe seriøst, så hva er de sikreste tegnene?

- Det første du bør se etter er om profilen inneholder mer enn bare noen fine bilder. Menn og kvinner som er på jakt etter noe seriøst skriver gjerne litt mer om seg selv, hva de jobber med og hva de liker å gjøre på fritiden, sier Thomas Winther, som er familieterapeut og sexolog ved Curasenteret.

Et annet tegn på om personen leter etter noe seriøst er hvordan de starter en samtale med deg.

- De fleste vil prøve å gå forsiktig frem, og spør gjerne litt om hvem du er og hva hobbyene dine er. Hvis de går rett på sexprat, kun snakker om kropp og utseende eller spør om å møtes med én gang, vil jeg si at det er et tydelig tegn på at de ikke er så seriøse, sier Winther.

Nedenfor finner du 3 faresignaler du skal være obs på:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer