Sex Med Samme Kjønn

- Den ideelle one-night-standen må være mellom to av samme kjønn

Hvorfor ikke prøve noe nytt og ikke henge seg opp i seksuelle orienteringer?

SEX MED EN DAME?: Hvorfor ikke prøve noe nytt og ikke henge seg opp i seksuelle orienteringer? Spør KK.nos sexekspert Cecilie Kjensli i ukens spalte.  Foto: Maskot
SEX MED EN DAME?: Hvorfor ikke prøve noe nytt og ikke henge seg opp i seksuelle orienteringer? Spør KK.nos sexekspert Cecilie Kjensli i ukens spalte. Foto: Maskot Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Har du prøvd å være med en dame? Det burde du, for det er digg! sa dama jeg traff på et kjøkkenparty en gang. Hun sa det med den største overbevisning.

Jeg hadde jo klina litt med venninner som liten, men det var vel helst fordi vi lekte kjærester og gikk løs på hverandre i mangel av gutter. Men prøvd sånn på ordentlig, nei, det hadde jeg ikke. Eller jo…

Tidligere den våren var jeg nemlig ute med noen kompiser, og i tillegg til meg så var det kun én annen jente der. Hun var søt og kom sammen med en av gutta, men etter hvert som promillen steg, begynte hun å mjaue seg innpå meg. Først trodde jeg hun bare satt og tulla, men så gikk det opp for meg at hun faktisk var skikkelig kåt, og det var jo litt spennende. Hun var unektelig sexy med piercing i tunga, pupper og store lår. Og har du lyst, så har du jo lov …

– Kom! Blir du med på do? ramla det ut av meg. Jeg hadde fått tenning jeg også. Kåtheten hennes var åpenbart smittsom.

– Ja, svarte hun, og tok meg i hånda og dro meg av gårde.

Dette var ikke akkurat hverdagskost for meg, og jeg trodde først at det var jeg som var sjefen, men så feil kan man ta. Dama var nemlig ikke så uskyldig som hun virka til å begynne med, for ikke før vi hadde låst døra bak oss, gikk hun rett ned på kne og ga meg en sjelden deilig omgang med tunga. Hun hadde kjempesnøring, og var helt klart ikke novise når det gjaldt å tilfredsstille damer.

– Du er kul, Cecilie. Men måtte du ta den eneste dama, her som det er så mange andre karer du heller kunne tatt? smalt det fra kompisen i det vi kom tilbake til de andre. De skjønte åpenbart hva som hadde skjedd.

– Hva med oss da? fortsatte en annen på tull, men med en viss forhåpning i stemmen.

SEXEKSPERT: Cecilie Kjensli er sexinspirator, ekspert og fast spaltist på KK.no.
SEXEKSPERT: Cecilie Kjensli er sexinspirator, ekspert og fast spaltist på KK.no. Vis mer

– Vel, hadde hun vært sugen på noen av dere, så hadde hun vel ikke prøvd seg på meg, svarte jeg med verdens største glis. Jeg følte meg barnslig rampete, fordi jeg hadde gitt blanke og gitt etter, bare fordi jeg hadde lyst.

Etter denne episoden tenkte jeg at den ideelle one-night-standen måtte være mellom to av samme kjønn, for vi vet jo best hva som som funker ut i fra vår egen kropp og anatomi. På denne måten blir jo den tilfeldige sexen bedre kvalitetssikret, og sjansen for at det går for begge parter blir jo dermed større?

Folk er forskjellige og mange vil sikkert ikke være med på denne tankegangen, men har man god appetitt og ett avslappa forhold til seksualitet, så er det vel ikke så nøye? Hvorfor ikke prøve noe nytt og ikke henge seg opp i seksuelle orienteringer? For en ting er hvem man ligger og har det litt spennende med. Noe helt annet er hvem man vil leve med. 

LES OGSÅ: - Mamma, er du lesbisk?

Om Cecilie Kjensli

Til daglig driver Cecilie nettbutikken Cpunktet.no og Ceciliekjensli.no. Hun er sexinspirator og fast spaltist på KK.no. 

Disse sakene er redaksjonelle samarbeid. 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer