Liten Penis

Den store penisjakten

Det er som regel menn som er mest opptatt av størrelsen, men ikke alltid.

PENIS-ANGST?: Er du redd for at penisen din er for liten? Slutt å tenke på det, er Cecilie Kjenslis råd! Foto: Shutterstock / klenger
PENIS-ANGST?: Er du redd for at penisen din er for liten? Slutt å tenke på det, er Cecilie Kjenslis råd! Foto: Shutterstock / klenger Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Hei, Jeg bare lurte på en ting. Eh … Jeg skulle gjerne hatt en penisforlenger, eller noe som gjør penis større. Kan du hjelpe meg med det? spurte den unge mannen som hadde tatt motet til seg, og ringte meg en formiddag.

– Tja. Hva tenker du på da? Er det en penispumpe du er på jakt etter? lurte jeg på tilbake.

– Ja noe sånt … Jeg har sett på litt forskjellige utenlandske nettsider, men jeg vet ikke helt hva jeg skal gå for, for det er så mye å velge i.

– Ja det er det, hvis du tenker på de variantene der du putter pikken inn i et hylster som lager vakuum, og så pumper den opp til den blir større?

– Det var noe sånt jeg hadde tenkt på, ja.

– Vel, du får ikke noen større pikk av det annet enn at du fluffer den litt opp så den ser større ut i øyeblikket, men den blir fort vanlig igjen. Så vidt jeg vet får du ikke noe som øker volumet i lengden. Da må du nesten gjøre et inngrep, og det er jo litt styr. Det blir ofte ikke helt vellykka heller.

– Nei inngrep, det vil jeg ikke. Men vet du om noe annet da? spurte han håpefullt. 

- Noen har større enn andre, men det betyr ikke at de har det bedre i senga, for det er faktisk sant at det ikke er størrelsen det kommer an på, for å ha det deilig i sammen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer