Orgasme

Den ultimate orgasmeguiden - bare for deg

- Jeg hadde aldri snakket om onani-teknikker med en venninne før, men siden hun spurte, måtte jeg selvfølgelig svare.

ORGASME: I ukens sexspalte gir Cecilie Kjensli deg tips til hvordan du kan gi deg selv den ultimate orgasme.  Foto: Shutterstock / Aleynikov Pavel
ORGASME: I ukens sexspalte gir Cecilie Kjensli deg tips til hvordan du kan gi deg selv den ultimate orgasme. Foto: Shutterstock / Aleynikov Pavel Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På videregående hadde jeg en venninne, som en gang fortalte meg at hun aldri hadde hatt orgasme. Hun skjønte at hun måtte stimulere klitoris og kanskje putte en finger inn i skjeden, noe hun hadde prøvd, men hun fikk liksom ikke dreisen på det og lurte på hvordan hun skulle gjøre det.

Spørsmålet kom litt overraskende på, for hvordan man har sex med seg selv oppleves jo for de fleste som høyst privat. Det er rart at venninner i godt lag gjerne kan snakke om sex og om hvem som er deilige i senga, men onani og hvordan vi gjør det selv, er sjelden eller aldri noe tema.

Bare det at vi damer ikke har et passende hverdagslig ord for denne deilige egenpleien sier jo sitt om skammen og sjenansen mange føler over den mest tilfredsstillende sexen en jente faktisk kan ha.

Nesten ingen ting er bedre enn de orgasmene man får alene. Da kan du helt uforstyrra gjøre akkurat det du liker aller best.

For all del, ikke misforstå. Sex med kjæresten, eller en elsker, kan selvfølgelig også fungere utrolig bra, men den enkleste måten å få orgasme på er nå en gang på egenhånd, og en liten egotripp i ny og ne er dessuten bare bra for oss, enten vi er single eller i faste forhold.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer