Nettdating

Denne åpningsreplikken er en fulltreffer på Tinder

- En god åpningsreplikk på en datingapp er like viktig som å gi et godt førsteinntrykk i virkeligheten, sier ekspert.

OPPMERKSOMHET: De fleste liker å få oppmerksomhet. Det er derfor å få den andre parten til å føle seg spesiell når man sender avgårde en åpningsreplikk på Tinder. FOTO: NTB
OPPMERKSOMHET: De fleste liker å få oppmerksomhet. Det er derfor å få den andre parten til å føle seg spesiell når man sender avgårde en åpningsreplikk på Tinder. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Alle som har vært på en eller annen form for datingapp, vet at det kan virke håpløst å finne det man er på jakt etter. Man må med andre ord sveipe bort noen «frosker», før man finner drømmeprinsen eller drømmedama.

Tinder er den desidert mest brukte datingappen, og den har blitt lastet ned 100 millioner ganger. Over 26 millioner matcher finner sted hver eneste dag.

KK har tidligere skrevet om de 10 vanligste dealbreakerne på Tinder. Der ble det listet opp 10 tabber man bør unngå om man virkelig er ute etter å finne den store kjærligheten. Blant punktene på lista var dårlige bilder, for mye selvskryt, sexfokus og dickpics.

Disse tingene er altså ikke noen suksessoppskrift, hvert fall ikke for de aller fleste. Så hva er det egentlig som skal til for å gi et godt førsteinntrykk på en datingapp? Hva er den ultimate åpningsreplikken når man skal sette i gang en prat med en person man føler litt interesse for?

Helt avgjørende

KK har snakket med to eksperter for å samle noen gode tips til deg som trenger en liten boost på datingfronten. Datingrådgiver Ane Hagen sier at en god åpningsreplikk på Tinder er like viktig som å gi et godt førsteinntrykk i virkeligheten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer