Datingtrend:

Denne datingtrenden håper vi snart går av moten

- Vi mennesker er ikke programmert til å tåle et så stort utvalg som finnes på datingappene, sier ekspert om trenden.

DATINGTREND: Uttrykket «gresset er alltid grønnere på den andre siden» er veldig aktuelt, og mange føler at det alltid kan være noen bedre der ute. Foto: NTB.
DATINGTREND: Uttrykket «gresset er alltid grønnere på den andre siden» er veldig aktuelt, og mange føler at det alltid kan være noen bedre der ute. Foto: NTB. Vis mer
Publisert

De siste årene har KK skrevet om mange datingtrender som har kommet og gått, som «Infla-dating», «Submarining» og Semi-ghosting.

Nå har det dukket opp en ny trend som blir mer og mer utbredt. Trenden har fått navnet «benking», og er en trend som vi alle håper går av moten snart...

Alle som har prøvd nettdating og datingapper vet at det kan være utfordrende å finne riktig person når det finnes et hav av muligheter og potensielle kandidater. Det er en stor mengde mennesker som har ulike interessante sider og kvaliteter, og det kan være vanskelig å slo seg til ro med kun én person.

«Benking» refererer til at du dater og er interessert i noen, men likevel holder øynene åpne for andre muligheter.

Liker sveiping

Uttrykket «gresset er alltid grønnere på den andre siden» er veldig aktuelt, og mange føler at det alltid kan være noen bedre der ute. Noen liker også en livsstil med uendelig sveiping og adrenalinet som følger med på første date.

Disse appene var jo ment å skulle hjelpe oss med å finne kjærligheten, men har nå blitt en barriere som gjør det vanskelig å finne langvarige relasjoner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer