Dating:

Derfor blir vi forelsket i fremmede

Har du vært betatt av noen du ikke kjenner?

FORELSKET I EN FREMMED: Det er lett å forestille seg at personen er helt annerledes enn han egentlig er, og tilegne ham de egenskapene du ønsker i en partner, selv om det ikke stemmer med virkeligheten. FOTO: NTB
FORELSKET I EN FREMMED: Det er lett å forestille seg at personen er helt annerledes enn han egentlig er, og tilegne ham de egenskapene du ønsker i en partner, selv om det ikke stemmer med virkeligheten. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Det er ikke alltid logisk hvem vi faller for. Det kan være alt fra den nye kollegaen din, den kjekke instruktøren på treningssenteret, mannen i baren eller broren til venninnen din.

Hodet og hjertet henger ikke alltid helt sammen, og noen ganger hender det også at vi utvikler romantiske følelser for noen vi ikke kjenner i det hele tatt. Kanskje en vi ser på bussen hver eneste dag, en vi følger i sosiale medier eller en vi ser på TV.

Hvem har vel ikke følt seg litt fascinert eller betatt av helten i en romantisk film, en morsom programleder eller ekstra kjekk skuespiller?

Det er fort gjort å dagdrømme, fantasere, forestille seg hvor fantastisk denne personen er og «forme» dem i hodet vårt. Men ofte kan fantasien være bedre enn virkeligheten ...

Derfor forelsker du deg i fremmede

- Det er absolutt mulig å bli avstandsforelsket, enten det er noen du ser på film eller en du vet om i virkeligheten. Noen opplever for eksempel å bli stormende forelsket i en popstjerne. De kan dagdrømme seg bort i tanken om en fantastisk fremtid sammen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer