Dating

Derfor er det lurt å spille litt «hard to get»

Og her er 3 tips for å gjøre det riktig.

ATTRAKTIVT Å VÆRE OPPTATT: I dagens samfunn ser vi på mennesker som er litt opptatt som attraktive. De har ofte mange ting de holder på med, er sosiale og virker populære. FOTO: NTB
ATTRAKTIVT Å VÆRE OPPTATT: I dagens samfunn ser vi på mennesker som er litt opptatt som attraktive. De har ofte mange ting de holder på med, er sosiale og virker populære. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

De fleste av oss kan vel kjenne igjen følelsen av å bli fascinert og betatt av en person med et aktivt, sosialt og spennende liv. De færrest synes vel det er veldig tiltrekkende med en person som alltid er tilgjengelig og som aldri har noe å fylle dagene sine med?

Det samme gjelder i andre områder i livet. Det føles for eksempel mye bedre å få en jobb som du vet mange andre ønsker seg.

Vi liker å beundre og se opp til en potensiell partner, og den vissheten kan du bruke til din fordel i en datingsituasjon. Det kan med andre ord være lurt å fremstå litt opptatt og viktig, og spille moderat «hard to get».

Se for deg at du dater en person som svarer på meldinger og snapper med én gang. Du rekker så vidt å stå opp om morgenen før du får en «god morgen»-melding, og personen ringer deg så fort du kommer hjem fra jobb. Det er jo selvfølgelig hyggelig at den andre er såpass interessert, men det gir deg ikke muligheten til å kjenne etter om du egentlig er interessert og etter hvert tar du gjerne interessen litt for gitt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer