Reklame vekker reaksjoner:

- Det er ikke noe nytt at kvinner er tiltrukket av menn med intelligens og ressurser, i den forstand en klassisk sugardaddy

Nytt norsk nettsted spleiser rike menn med vakre kvinner.

REKLAME VEKKER REAKSJONER: - Jeg hoppet nesten i stolen da jeg hørte den, sier forbrukerombud Elisabeth Lier Haugseth til KK.no.
REKLAME VEKKER REAKSJONER: - Jeg hoppet nesten i stolen da jeg hørte den, sier forbrukerombud Elisabeth Lier Haugseth til KK.no. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Er du en vellykket gentleman, som savner en vakker kvinne for reise, selskap, moro og lidenskap? Plukk opp mobilen, tast inn Richmeetbeautiful.no og finn en date nær deg nå».

Slik lyder en reklame som de siste ukene har vært spilt på flere norske radiokanaler, blant annet Radio Norge, Radio Rock og Kiss. Reklamen er for et nytt norsk nettsted som spleiser rike menn med vakre kvinner.

- Reklamen vitner om veldig gammeldagse og latterlige holdninger, som jeg ikke tror veldig mange norske kvinner og menn kjenner seg igjen i. Det viktige er imidlertid produktet bak og jeg lurer jo på hva dette egentlig er, sier likestillings- og diskrimineringsombud Hanne Bjurstrøm til KK.no.

LES OGSÅ: Jakter single kvinner for millionærer

Sugardaddy søker sugarbaby

Nettstedet Richmeetbeautiful.no ble lansert i slutten av juli i år og på egen forside beskrives tjenesten som «sugardaddy og sugarbaby dating» og «forhold på dine betingelser».

Mannen bak nettstedet er den norske forretningsmannen Sigurd Vedal, han omtaler nettstedet slik:

- Alle mennesker har individuelle krav for hva man søker i et forhold, og det er ikke noe nytt at kvinner er tiltrukket av menn med intelligens og ressurser, i den forstand en klassisk sugardaddy. Menn på sin side er gjerne tiltrukket av yngre kvinner, derfor ser jeg potensialet i en målrettet tjeneste hvor sugardaddys og sugarbabies kan møtes, sier han til KK.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer