Forhold:

Dette bør du ikke gjøre hvis du vil at forholdet skal vare

- Mange tar hverandre for gitt og tror at forholdet vil vare evig uansett, men slik er det ikke.

LIDENSKAP ER VIKTIG: Sex er limet i forholdet, og et aktivt sexliv er viktigere enn mange tror. Ikke la sexlivet dø ut.
LIDENSKAP ER VIKTIG: Sex er limet i forholdet, og et aktivt sexliv er viktigere enn mange tror. Ikke la sexlivet dø ut. Vis mer
Publisert

Se for deg at du endelig møter en person som du faller pladask for. Han eller hun er selvfølgelig perfekt, sjarmerende og morsom. Blodet bruser og hjertet banker litt ekstra. Og best av alt, det er gjensidig! Dere blir kjærester og etter en stund flytter dere sammen. Dere er lykkelige og ingen av dere tenker på at idyllen en gang kan ta slutt...

I Norge ender rett under 40 prosent av ekteskap i skilsmisse, ifølge tall fra Statistisk sentralbyrå (SSB). De færreste som gifter seg eller blir samboere tenker at de en dag vil ende opp som singel igjen.

Når vi treffer en person som vi faller for og forelsker oss i, tenker nok mange at "this is it", og at forholdet kommer til å vare livet ut. Noen drømmer om bryllup og barn, mens andre lever mer i nuen selv om de ikke klarer å se for seg at de gode følelsene noensinne vil forsvinne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer