Dating:

Dette er «deal-breakerne» i et forhold

Det er særlig én ting kvinner ikke vil ha!

DEALBREAKER: Det er mange ting som får oss til takke nei til date nummer to. Dating-ekspert forteller hva som er de vanligste deal-breakerne blant nordmenn. FOTO: NTB
DEALBREAKER: Det er mange ting som får oss til takke nei til date nummer to. Dating-ekspert forteller hva som er de vanligste deal-breakerne blant nordmenn. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Har du tenkt over hva som er din absolutte «deal-breaker»? Er det at han stemmer på et helt annet parti enn deg? Røyking? Handler det om viktige verdier, eller irriterende uvaner?

De fleste av oss har én eller flere «deal-breakere»: En egenskap eller mening en person har, som gjør at vi avslutter en relasjon. Deal-breakere kan få oss til å takke nei til date nummer to, eller det kan gjøre at vi avslutter et langvarig forhold.

Vi er nysgjerrige: Hva er vanlige deal-breakere blant oss nordmenn? Og har menn og kvinner ulike grunner til at de sveiper vekk noen på dating-apper?

Vel, skal vi dro ekspertene vi har snakket med, er det mange av oss som bør oppdatere profilen på Tinder - men det kan også hende at vi bør vær litt mer åpensinnet når vi dater.

Små og store grunner til at vi avviser noen

Parterapeut og sexolog Tone Haldorsen forteller at deal-breakere kommer i alle former og farger, og hun har hørt folk fortelle de utroligste ting:

- Noen er helt på det overflatiske, som feil utseende, hadde skjegg, for kort hår, bruker feil parfyme, liker ikke en viss filmsjanger og så videre, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer