Parforhold:

Dette er den virkelige testen på om forholdet vil vare

Mange synes det er vanskelig, men ekspertene sier det er avgjørende.

BE OM UNNSKYLDNING: Sunne par krangler noen ganger, og det er helt greit - så lenke man klarer å be om unnskyldning i etterkant. FOTO: NTB
BE OM UNNSKYLDNING: Sunne par krangler noen ganger, og det er helt greit - så lenke man klarer å be om unnskyldning i etterkant. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ser du for deg et perfekt forhold som i en romantisk komedie? Dessverre er ikke røde roser, store ord og uendelig med romantikk hverdagskost for de aller fleste av oss.

Etter hvert som den første forelskelsen legger seg, dere inntar hverdagen og ulikhetene mellom dere blir mer fremtredende, er det nok mange som begynner å lure på om de har valgt feil partner. Skal det være så kjedelig? Hvorfor har jeg ikke fått blomster eller gaver på flere måneder?

Kanskje forteller han ikke like mange morsomme historier som i starten, hun er ikke like sprudlende og generøs med komplimentene, eller det er mer stille rundt middagsbordet etter en lang dag på jobb.

Betyr det at forholdet går mot slutten?

Heldigvis trenger ikke kjedsomhet bety at det er noe galt med parforholdet deres. Under finner du 8 tegn på et sunt forhold, og kjedsomhet er faktisk ett av punktene!

Alle forhold er kjedelige av og til

- Kan et forhold vært sunt og bra selv om det føles kjedelig?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer