Dating:

- Dette er et tydelig rødt flagg som du bør vike fra

Røde flagg kan være vanskelig å merke helt i startfasen av datingen, men det er særlig fire punkter ekspertene mener at vi aldri må godta.

NETTDATING: - Når noen leter etter en kjæreste på nettet er det veldig lurt å se etter røde flagg som en del av utsorteringsprosessen for å ikke kaste bort masse tid, sier ekspert. FOTO: NTB
NETTDATING: - Når noen leter etter en kjæreste på nettet er det veldig lurt å se etter røde flagg som en del av utsorteringsprosessen for å ikke kaste bort masse tid, sier ekspert. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Synes du det er vanskelig å navigere i jungelen av kandidater på Tinder og andre dating-apper? Det er du ikke alene om! De aller fleste har en (eller hundre) katastrofe-historier å dele når venninnegjengen snakker om dating...

Det er jo vanskelig å vite hvordan folk er før vi faktisk møter dem, eller?

Ikke alltid! Det er nemlig flere varseltegn som viser seg allerede på chatte-stadiet av datingen. Ved å kjenne igjen disse kan du sortere ut ganske mange uaktuelle kandidater før du får enda en historie å fortelle venninnene dine.

I en artikkel på Psychology Today lister terapeut Julia Bartz opp fire røde flagg vi bør være obs på når vi sveiper på dating-apper. Vi har oppsummert listen her, og spurt norske eksperter hva de tenker.

Tydelige, utydelige og individuelle røde flagg

Vi kontakter datingrådgiver og matchmaker Ane Hagen for å få hennes innspill. Hun mener at vi absolutt bør være oppmerksomme på varseltegn når vi søker en partner på nett:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer