Musikk:

Dette er låta vi nordmenn liker best å ha sex til

The Weeknd er den mest sexy artisten på valentinsdagen.

MUSIKK: Det er stor enighet blant Spotify-fans over hele verden når det kommer til hvilken musikk det er best å ha sex til. Artisten The Weeknd trekker det lengste strået. Foto: NTB Scanpix
MUSIKK: Det er stor enighet blant Spotify-fans over hele verden når det kommer til hvilken musikk det er best å ha sex til. Artisten The Weeknd trekker det lengste strået. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi nordmenn har med tiden blitt mer og mer opptatt av å høre på riktig musikk til riktig tid. Og faktisk, med et hav av ulike musikksjangre, artister og stiler på markedet kan vi nesten med sikkerhet si at det finnes en passende låt til enhver anledning.

Valentinsdagen er heller intet unntak. Det vil nesten bli feil å si at det ikke florerer en god dose romantikk i lufta denne dagen, og flere velger å utnytte alle hjerters dag til det fulle sammen med partneren sin - som ofte kan ende under dyna.

Fifty shades-låt

I anledning nettopp valentinsdagen har Spotify sett på hvilke låter vi nordmenn liker aller best å høre på når vi skal ha en hyrdestund på soverommet. Og ikke overraskende er det The Weeknd som tydeligvis leverer de mest sexy låtene i år.

Låta hans «Earned It» regjerer nemlig helt på toppen av deres topp 10-liste over mest populære sexlåter - både i Norge og globalt. Mon tro om dette kan ha noen sammenheng med at den brukes i Fifty Shades? Psst, her er vår anmeldelse av «Fifty Shades Freed»!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer