Sex

Dette frykter vi at skal skje under sex

Kroppshår, rare lyder og kjønnssykdommer. Ny undersøkelse avslører.

HVA ER DU MEST REDD FOR?: En ny undersøkelse har funnet ut av hva våre største sexfrykter er! Foto: Shutterstock / Andor Bujdoso
HVA ER DU MEST REDD FOR?: En ny undersøkelse har funnet ut av hva våre største sexfrykter er! Foto: Shutterstock / Andor Bujdoso Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke uvanlig at både menn og kvinner er bekymret for sex og alt som følger med. Er jeg god nok? Ser kroppen min fin ut? Vil han bli fornøyd? Dette er bare noen av tankene som slår oss i sexsettinger. (Har du forresten noen gang lurt på hva de vanligste «sextabbene» våre er?)

Ifølge eksperter har sex nærmest blitt en prestasjonsarena! Så det er ikke så rart at mange av oss går rundt og er bekymret - sex er tross alt et tema under konstant diskusjon, og det ikke bare hjemme mellom husets fire vegger.

Nå har en ny undersøkelse, utført av Superdrug Online Doctor, faktisk tatt for seg nettopp denne frykten knyttet til sex. 2000 personer i England og Europa ble bedt om å rangere ti forskjellige «sexfrykter» på en skal fra én til ti, hvor ti var verst. LES OGSÅ: Har dere sluttet å ha sex?

Kan du gjette hva vi er mest bekymret for når det kommer til sex? Les videre under annonsen.

Deltagerne i undersøkelsen ble bedt om å rangere følgende bekymringer:

At partneren din har en kjønnssykdomAt kondomet vil sprekke/at man ender opp med uønsket graviditetAt partneren din syns den nakne kroppen din er lite attraktiv At partneren din ikke vil få en orgasme/nyte sexenAt du er dårlig i sengenAt det kommer til å bli flaut etter sexenAt en flau fysisk funksjon/lyd skal oppstå under sexAt partneren din vil gjøre noe du ikke er komfortabel medAt partneren din vil synes du har lite erfaringAt kroppshårene dine vil være «turnoff»

 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer