Ny forskning:

Dette gjør mannen mer attraktiv for kvinner

- Konkurranseinstinktet kicker inn!

FLØRTETAKTIKK: Kvinner bruker ulike taktikker for å flørte og kapre en mann de er interessert i. FOTO: NTB
FLØRTETAKTIKK: Kvinner bruker ulike taktikker for å flørte og kapre en mann de er interessert i. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Du har sikkert opplevd at konkurranseinstinktet kicker inn når noen andre flørter med en person du er interessert i, enten det bare er en person du har et godt øye til eller en du dater og har følelser for.

At andre kvinner viser interesse for personen du er interessert i kan faktisk gjøre deg enda mer interessert. Ofte kan det føre til at du legger inn ekstra innsats for å kapre personen du har lyst på.

Se for deg at du er på date med en kjekk og hyggelig mann. Praten flyter, kjemien stemmer og du blir mer og mer interessert. Utover kvelden kommer en pen og smilende dame bort til daten din. Hun begynner å flørte åpenlyst og berører ham forførende på overarmen eller på korsryggen.

Hvordan hadde du reagert? Hadde du prøvd å markere territoriet ditt for å bli kvitt rivalen?

I en slik situasjon vil veldig mange oppleve at de blir enda mer interessert i daten, kun fordi en annen kvinne viser så åpenlys interesse. Konkurranseinstinktet våkner for fullt og du tenker at «denne mannen skal jeg ha».

- Det stemmer at kvinner ofte blir mer interessert i en mann hvis andre kvinner flørter med ham og de har en rival. En mann vil alltid virke mer attraktiv hvis det er flere som synes at han er attraktiv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer