Orgasme

Dette hater vi jenter at gutter gjør i senga

Og dette kan du gjøre for å få en slutt på det.

FORNØYD? Kvinner setter ikke pris på absolutt alt gutta gjør i senga - her er fire typiske ting vi irriterer oss over. Foto: Shutterstock / gpointstudio
FORNØYD? Kvinner setter ikke pris på absolutt alt gutta gjør i senga - her er fire typiske ting vi irriterer oss over. Foto: Shutterstock / gpointstudio Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sex er ikke alltid sånn som vi ser det på film – sexy, hett, og perfekt timede orgasmer, før de etterpå ligger tett sammen og koser ømt. Nå kommer det kanskje litt an på hvilken film du ser, men uansett er virkeligheten sjelden like feilfri. Kanskje er han hardhendt, kanskje kjører han en egotrip, eller kanskje oppstår det noen velkjente sexflauser som for eksempel en vaginapromp (knis). Det er ikke alt man kan styre, men hvis det er noe gutter gjør i senga som du ikke setter pris på så må du for all del ikke være redd for å gi beskjed, det mener i hvert fall KK.nos sexekspert Cecilie Kjensli, som jobber som sexinspirator og er innehaver av den erotiske nettbutikken Cpunktet.no.

– Det er ingen grunn til å late som om det er deilig for ikke å såret egoet hans. Såpass får han tåle, dessuten er det jo ikke kritikk. Han gjør sikkert så godt han kan og hvis du faker og later som om du liker det, så vil han jo bare fortsette, sier hun til KK.no. 

Hun påpeker at gutter gjør det de liker, og hvis det ikke passer deg så bør du ta regi og være bestemt: – Be han sette ned tempoet, eller gi mere gass. Gjør han noe du synes er skikkelig godt, så gi han masse ros for det. Si at du vil ha mer, mer, mer, at du ikke kan få nok.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer