Sex I Dusjen

Dette må du huske om du skal ha sex i dusjen

- Dusjen er et sted hvor man ofte fantaserer om sex, derfor er det et naturlig følge å ha sex der, sier eksperten.

SEX I DUSJEN: For noen er det å sex i vann eller i dusjen noe nytt og spennende. Samtidig kan det gi en litt spesiell følelse, sier sexolog Anders Lindskog til KK.no. Foto: Shutterstock / KIRAYONAK YULIYA
SEX I DUSJEN: For noen er det å sex i vann eller i dusjen noe nytt og spennende. Samtidig kan det gi en litt spesiell følelse, sier sexolog Anders Lindskog til KK.no. Foto: Shutterstock / KIRAYONAK YULIYA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Visste du at nordmenn faktisk er på verdenstoppen når det gjelder å ha sex utendørs? Ja, det stemmer. Og det er heller ingen tvil om at sommeren kanskje er høydepunktet for å hygge seg litt ekstra i badebassenget, i havet eller i jacuzzien. Men når hverdagen synker inn kan man ofte bli litt late - også når det gjelder sexlivet. Derfor er det bare å bruke kreativiteten, teste nye sexsteder og bruke fantasien. (Pssst: Finner du din sex-favorittplass på lista?)

Ifølge sexolog Anders Lindskog er det sånn at folk tenner på ulike ting når det kommer til sex, men det å ha sex i dusjen er ganske vanlig. Dette fordi det er der man gjerne tenker og fantaserer om sex.

- Siden dusjen er et sted hvor det er nakenhet og mye kropp er det ofte der man fantaserer om sex. Derfor er det et naturlig følge å ha sex der. I tillegg opplever mange at bruken av såpe (og bli innsåpet) er noe som er deilig og koselig, sier han til KK.no. 

Kan også være et godt vorspiel 

Huden vår er et stort sanseorgan, hvor kjærtegn av spesielle områder kan gi seksuell lystfølelse og nytelse. Og selv om det å ha sex i dusjen kanskje ikke gir en annen form for nytelse, kan det være ekstra pirrende for noen. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer