Love is blind

Dette sier eksperten om «Love is blind»-metoden

Samlivsterapeut: – Det viktigste er å ikke konkludere for kjapt etter bare én date.

POPULÆRT: Datingprogrammet «Love is blind» har blitt superpopulært den siste tiden og er nå aktuell med sin tredje sesong. Vi har snakket med en parekspert om hva hun tror om denne metoden! FOTO: Netflix
POPULÆRT: Datingprogrammet «Love is blind» har blitt superpopulært den siste tiden og er nå aktuell med sin tredje sesong. Vi har snakket med en parekspert om hva hun tror om denne metoden! FOTO: Netflix Vis mer
Publisert

En av vårens store snakkiser er utvilsomt den amerikanske realityserien «Love is blind», som ligger ute med sin tredje sesong på Netflix her i Norge. For de som ikke har fått det med seg: Konseptet følger 30 menn og kvinner i sin beste alder, i håp om å finne kjærligheten - uten å kunne se noen av sine potensielle partnere.

I løpet av ti dager dater alle hverandre, hvor noen naturligvis finner tonen mer enn andre. Her snakkes det altså om alt fra barndom, interesser, preferanser, fremtidsambisjoner og drømmer - rett og slett det man ønsker å snakke om for å bli ordentlig kjent.

Idet et par bestemmer seg for å satse på kjærligheten, frir mannen og de får se ansiktet til hverandre for første gang. Deretter drar det nyforlovede paret ut på en eksklusiv kjærlighetsreise til Mexico sammen. Og uten å avsløre for mye: Det er på solfylte Playa Del Carmen at ting virkelig skjer!

Unge voksne mennesker, glamour, kjærlighet, tårer og intriger - hva er det å ikke like? Vi i KK-redaksjonen er uansett svært nysgjerrige på denne typen dating, og det å tørre å åpne seg opp emosjonelt for noen man aldri har sett ansiktet til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer