Julegave til kjæresten:

Dette skal den perfekte kjærestegaven koste!

Det norske folket har talt.

KJÆRESTEGAVE: Lurer du på hvor mye gaven til kjæresten din burde koste? Ny undersøkelse fra datingtjenesten Match tar tempen på dette blant det norske folk. FOTO: NTB scanpix
KJÆRESTEGAVE: Lurer du på hvor mye gaven til kjæresten din burde koste? Ny undersøkelse fra datingtjenesten Match tar tempen på dette blant det norske folk. FOTO: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det er bare noen få dager til julaften, og du er helt sikkert på god vei inn i julegavehandelen. Kanskje har du gjort unna gavene til svigermor, naboen, tantebarn og besteforeldre? (PSST: Her er tips til 19 miljøvennlige julegaver!)

Men den som kanskje gjenstår, og som mest sannsynlig alltid ender opp som den siste gaven du kjøper inn, er julegaven til kjæresten. For hallo, man vil jo gjerne legge hele sjelen sin i gaven til den man elsker, og fremstå som både romantisk, nytenkende og original - og samtidig vise at man har lyttet og kjenner kjæresten tvers gjennom.

Datingtjenesten Match har spurt det norske folk, i en landsomfattende undersøkelse gjennomført av YouGov, om hvor mye de tenker at en julegave til kjæresten burde koste.

Det er 1007 personer som har svart på undersøkelsen, og ifølge de spurte burde kjærestegaven koste mellom 500 kroner til 1000 kroner.

«Det mener nemlig 35 prosent av nordmenn som feirer jul. Men mange strekker seg lenger. 29 prosent synes at 1000-2000 kroner er passe til den utkårede – og 14 prosent er så spandable at de bruker mer enn 2000 kroner», står det i pressemeldingen fra Match.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer