Sexstillinger:

- Dette vil gjøre sexlivet ditt enda bedre

Det skal ikke mye til for å sprite det litt opp på soverommet.

SEXSTILLINGER: Lyst til å teste noen nye stillinger? I den nyeste episoden av «Jenter som kommer» får du tips og triks! FOTO: NTB
SEXSTILLINGER: Lyst til å teste noen nye stillinger? I den nyeste episoden av «Jenter som kommer» får du tips og triks! FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Vi har hørt det før, men la oss gjenta det én gang til: De fleste kvinner trenger klitorisstimuli for å oppnå orgasme, og mange kan nok skrive under på at det skal mer til for å nå klimaks enn for de fleste mannlige partnere de har hatt.

Men hvilke sexstillinger øker sjansen for å oppnå klimaks? I KKs podkast Jenter som kommer, snakker sexolog Kjersti Antonsen og journalist Mina Knudsen om nettopp dette. I tillegg gir de tips til hvilke nye stillinger du og kjæresten kan prøve - om det ofte havner i samme spor på soverommet.

- Hver gang du prøver noe nytt på soverommet, så setter du deg opp for en mer stimulerende opplevelse. Man trenger ikke nødvendigvis å innføre noe helt crazy for å ha det bra i senga, men litt variasjon vil gjøre sexlivet enda bedre, sier sexologen.

Hør hele episoden her:

Dette er de mest populære stillingene

Ifølge helsenettstedet DrEd.com, som i 2017 spurte over 2000 personer i Europa og USA om hvilke stillinger de vil prøve, eller liker best, kom det frem at den gode, gamle misjonærstillingen ikke var favoritten, som mange kanskje tror.

Riktignok kommer den inn som en god nummer to, men må se seg grundig slått av en annen kjenning.

Og hele 35 prosent av de spurte i undersøkelsen sier at det er «doggy» som er favoritten, med «misjonær» på andre og «cowgirl» på tredjeplass. Disse tre stillingene fikk hele 77 prosent av svarene.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer