Du leser nå KK pluss

John Gottman

Disse 8 temaene bør par snakke om jevnlig!

Samlivsmestrene klarer å beholde både interesse og dialog i forholdet. Men hva skal til? Dette mener verdens mest kjente parterapeuter er nøkkelen.

SNAKKE SAMMEN: Kommunikasjon er akk så viktig, men også så vanskelig. Å holde på nysgjerrigheten på hverandre, fremheves av eksperter som en nøkkel. FOTO: Scanpix
SNAKKE SAMMEN: Kommunikasjon er akk så viktig, men også så vanskelig. Å holde på nysgjerrigheten på hverandre, fremheves av eksperter som en nøkkel. FOTO: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det kan være vanskelig å navigere utfordringene i et langvarig parforhold. Derfor er vi nysgjerrige når to av verdens ledende forskere og terapeuter er aktuelle med en ny steg-steg-for-steg guide til å kommunisere om de viktigste temaene for par.

Basert på 40 års forskning fra deres verdensberømte Love Lab, inviterer Dr. John Gottman og Dr. Julie Schwartz Gottman par med på åtte morsomme, enkle, og dypt givende dater, hvor hver fokuserer på et såkalt «make-or-break» tema: tillit, konflikt, sex, penger, familie, eventyr, spiritualitet, og drømmer. Interaktive aktiviteter og ledende tekster skal motivere par til åpenhet, nysgjerrighet, og, ikke minst, samtale.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

KK Pluss - mer av virkeligheten

Over 50 kvalitetsartikler hver måned. Prisvinnende reportasjer og avsløringer. Premium format og lekker presentasjon

199,-/måned

ABONNER PÅ KK PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer