Bryllup:

Disse bryllupstrendene blir store i 2018

Er det din tur i år?

BRYLLUP: Pinterest avslører hvilke trender som regjerer når det kommer til årets bryllup - hjemmelaget konfetti er en av dem. FOTO: NTB Scanpix
BRYLLUP: Pinterest avslører hvilke trender som regjerer når det kommer til årets bryllup - hjemmelaget konfetti er en av dem. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at det å gifte seg fremdeles er en stor greie og milepæl i livet. Enten du er helt «bridezilla» og må ha kontroll over alt helt ned til den minste detalj, eller du helst overlater alt av ansvar til noen andre, er det naturlig å ha store forhåpninger til at dagen skal bli perfekt.

Monica Hjelvin, som er daglig leder på Brudekjolen i Oslo, forteller at det ikke lenger er like viktig å følge de faste bryllupstradisjonene slavisk.

- Bryllupstradisjonen med kritthvit kjole forsvinner, og de fleste går for en kremhvit eller champagnefarget kjole i stedet. I tillegg er den klassiske hvite brudeskoen ofte byttet ut med designersko i spreke farger. I seremonien virker det som om folk fortsatt er opptatt av å følge tradisjoner, men settingen rundt bryllupet er ofte mer utradisjonell, forteller hun til KK.

Dersom du skal gifte deg anbefaler vi deg å sjekk ut listen nedenfor for å finne ut av hvilke trender mange av årets brudepar sverger til - kanskje lar du deg inspirere?

1. Brudekapper

Det første punktet på Cosmopolitans liste over bryllupstrender på Pinterest er brudekappen. Frister det lite å ankomme den store dagen iført det tradisjonelle sløret? Hvorfor ikke prøve ut en elegant, lang kappe - kanskje til og med en med stor hette? Dagen er din, du bestemmer!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer