Ny undersøkelse:

Disse låtene øker nordmenns sexlyst

Er din favoritt med på lista?

KRYDRER SEXLIVET: Gjetter du hvilke sjangre som gjør oss nordmenn ekstra kåte? FOTO: Scanpix
KRYDRER SEXLIVET: Gjetter du hvilke sjangre som gjør oss nordmenn ekstra kåte? FOTO: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

1 av 4 nordmenn mener at musikk kan øke sexlysten deres.

Dét kommer frem i en fersk undersøkelse utført av YouGov for amerikanske merket Sonos (som er leverandør av blant annet trådløse høyttalere, jour. anm.).

– Musikk kan gjøre sexlivet ditt bedre, både gjennom økt sexlyst og bedre sex. Pop og soul er sjangerne som øker sexlysten mest, mens danseband og folkemusikk er mindre sexy, skriver Ninni Lindertz, nordisk markedssjef for Sonos, i en pressemelding.

Ikke så altfor overraskende at Ole Ivars ikke er førstevalget å kaste klærne til, kanskje?

ØKT SEXLYST: Ifølge nordisk markedssjef hos Sonos, Ninni Lindertz, er pop og soul blant musikksjangerne som øker nordmenns sexlyst. FOTO: Scanpix
ØKT SEXLYST: Ifølge nordisk markedssjef hos Sonos, Ninni Lindertz, er pop og soul blant musikksjangerne som øker nordmenns sexlyst. FOTO: Scanpix Vis mer

I pressemeldingen kommer det også frem at nordmenn foretrekker artister som «kongen av rock'n'roll» selv, Elvis Presley, og Marvin Gaye. Noe forskjell er det dog fra generasjon til generasjon:

– De mellom 18 og 29 år oppgir at hiphop er den beste sex-sjangeren, og skiller seg dermed fra eldre aldersgrupper, skriver markedssjefen.

Men ikke nok med dét. Deltagerne i undersøkelsen ble også spurt om hvilke spesifikke sanger som gjør dem ekstra «yr» i senga. Akkurat i tide for Valentinsdagen, gitt!

Sjekk ut topp fem under – er dine favoritter med på lista?

• Marvin Gaye – «Let’s Get It On»
• Elvis Presley – «Blue Hawaii»
• Barry White – «Can't Get Enough Of Your Love, Babe»
The Weeknd – «Earned It (Fifty Shades Of Grey)»
• Celine Dion – «My Heart Will Go On»

Pssst: Hvis du vil høre på noen av låtene til morgen-/ettermiddags-/kveldskosen, er alle samlet i spillelisten «Norges Sexy Beats» på Spotify.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer