Sommerferie

Disse leketøyene bør du ha med på ferien

- Legg bort telefonen, ta av trusa under sommerkjolen og forfør hverandre på nytt.

SEXLEKETØY: Klar for å piffe opp Norgesferien litt ekstra? Sexologstudent Maria har noen enkle tips til hvordan! FOTO: NTB Scanpix
SEXLEKETØY: Klar for å piffe opp Norgesferien litt ekstra? Sexologstudent Maria har noen enkle tips til hvordan! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommeren er her og den store ferien nærmer seg med stormskritt for mange! Når det er ferie er det naturligvis helt normalt å bryte ut av det vante hverdagsmønsteret og heller leve et langt mer «slaraffenliv» enn hva man egentlig er vant til. Sove lenge, spise ekstra god mat og kanskje til og med stå over noen av de treningsøktene man vanligvis pleier å gjennomføre i løpet av uka.

Dette er selvfølgelig helt innafor når man først tar ferie - faktisk nesten obligatorisk for å lade batteriene og gjøre seg klar til en ny høst. Men er det én ting man ikke bør legge på hylla selv om resten av verden stopper litt opp, så er det ifølge sexologstudent og presse- og markedsansvarlig i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad, å vedlikeholde sexlivet.

LES OGSÅ: - Mange par har urealistiske forventniner til ferien

Anbefaler å ta med «godsaker»

Som en følge av Covid19-viruset og reiserestriksjonene rundt det, er det mest sannsynlig mange som denne sommeren vil debutere med en langt mindre luksuriøs ferie og kanskje velger å overnatte i telt i stedet for hotell. Det skal likevel ikke sette en stopper for akkurat dette med nytelse, samliv og kos.

FOTO: Privat
FOTO: Privat Vis mer

- Sex har man enten man er på hotellferie eller på telttur. Dessuten viser en ny undersøkelse vi nylig gjennomførte at 1 av 4 ønsker å ha sex i det fri, så det ligger virkelig an til at det skal vibrere godt i skogen denne sommeren, sier Ebbestad til KK.

Hun anbefaler folk å ta med seg både leketøy, glidemiddel, orgasmekrem og rens i bagasjen idet men setter kursen mot ferie.

- De fleste har jo mer sex når man er på ferie, så godsaker som dette vil gjøre ferien bare enda bedre. Jeg lover det er verdt det!

Gi forholdet en ny gnist

- Hvilke sexleketøy er mest «vanlig» å ta med seg på ferie?

- Det kan være lurt å ta med noe som tar liten plass og som lager minimalt med lyd, enten man er på hyttetur, hotelltur eller på telttur. Da unngår du stress rundt det å bli oppdaget og det tar liten plass i bagasjen. Dette med sexleketøy anbefaler jeg å ta med enten man er singel eller par for å virkelig nyte ferien, sier hun.

Ebbestad trekker spesielt frem Womanizer for kvinner, herrevibrator for menn og gjerne parvibrator som man kan leke seg med sammen om man ønsker å piffe opp samlivet på turen.

- Når man har vært sammen en stund går mange par på autopilot. Man har de samme stillingene i den samme rekkefølgen - til de samme tidene på døgnet. Men når ferien kommer er vi gjerne på nye steder og i andre senger, noe som for mange vil gi ekstra sexlyst og ny gnist i forholdet.

Det å være sammen på ferie kan også være utfordrende, spesielt for de med barn. Ebbestad sier det derfor er ekstra viktig å finne små smutthull for seg selv hvor man får muligheten til å dyrke forholdet på ordentlig.

- Mitt råd er: Legg bort telefonen, ta av trusen under sommerkjolen og forfør hverandre på nytt. God sommer!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer