Dating

«Dogfishing» er den nye datingtrenden

Men er det et forsøk på lureri?

MYK SIDE: Mange kvinner ser på menn med hund som myke, snille og attraktive partnere. FOTO: NTB Scanpix
MYK SIDE: Mange kvinner ser på menn med hund som myke, snille og attraktive partnere. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er nok ikke så uvanlig at hverken menn eller kvinner lyver litt i profilen sin på datingsider eller datingapper. For eksempel ved å legge ut bilder fra fjellturer, som fremstiller dem som noen skikkelige friskuser når de egentlig tilbringer de fleste helgene i sofaen. Det er nok også en del som lyver om høyde, alder eller yrke for å få mer sjans på potensielle partnere.

Nå har en ny trend tatt av i datingverden, nemlig «Dogfishing», eller hundefisking på norsk. Det handler om å legge ut bilder av seg selv på datingapper med søte kjæledyr, typisk hunder, som egentlig ikke er deres egen. Altså at de gir inntrykk av at de har en søt hund, men egentlig bare tatt et bilde sammen med hunden til en venn eller nabo.

Begrepet «Dogfishing» ble tidligere denne uken brukt i The Washington Post, hvor forfatteren skriver at det ikke akkurat er en løgn, da personen har tatt bilde sammen med den hunden, men at det likevel fremstår som en form for bedrag. Det skriver blant annet det australske damebladet womanshealth.com.au.

Mange kvinner er nemlig veldig tiltrukket av menn med hund, og antar fort at hunden på bildet er deres. Hundebilder på apper som Tinder kan derfor være veldig effektivt om målet er mange matcher, men kan fort ha motsatt effekt når sannheten kommer frem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer