Forlovelsesring:

Er det innafor å bytte forlovelsesringen?

- Det er en ring man skal leve med i mange år, kanskje resten av livet, så den bør jo være både praktisk og fin til den som skal bruke den, sier ekspert.

FORLOVELSESRING: Er du ikke fornøyd med ringen kjæresten har valgt? Da bør du si fra - her får du ekspertens beste råd. FOTO: NTB
FORLOVELSESRING: Er du ikke fornøyd med ringen kjæresten har valgt? Da bør du si fra - her får du ekspertens beste råd. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Du har nylig sagt «ja» til kjæresten, og forhåpentligvis er magen full av sommerfugler for det forestående bryllupet. Kanskje er planleggingen allerede i gang?

Men så er det bare ett problem... Du liker ikke ringen kjæresten har valgt, og du er usikker på om dette er noe du bør si fra om eller ikke.

Det er jo tross alt en ring du skal ha for (forhåpentligvis) resten av livet, så det må jo være innafor å fortelle at du ønsker å bytte den, eller?

Eller kanskje du som leser denne artikkelen mistenker at et frieri er rett rundt hjørnet, men er redd for at kjæresten ikke har peiling på hva slags smykker du liker?

Her får du ekspertenes beste råd!

Slik sier du fra

- Om forlovelse ligger i kortene, kan man jo hinte litt frempå hva man liker når man går på kjøpesenter og stikker innom en smykkeforhandler. Gi noen små drypp om preferanser.

Det sier parterapeut og sexolog Tone Haldorsen til KK.

Hvis «skaden» allerede har skjedd, tenker hun at det er innafor å ikke like forlovelsesringen, men at det kommer an på hvordan du reagerer på det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer