Betatt av en annen:

Er du betatt av en annen enn kjæresten din?

Det er særlig én ting som avgjør om du bør ta slike følelser på alvor eller ikke.

BETATT AV KOLLEGA: Det er ikke uvanlig å bli betatt av en annen enn kjæresten, og det er ofte en kollega vi får et ekstra godt øye til. FOTO: NTB
BETATT AV KOLLEGA: Det er ikke uvanlig å bli betatt av en annen enn kjæresten, og det er ofte en kollega vi får et ekstra godt øye til. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at vi kan synes andre er tiltrekkende, selv om vi er i et forhold. Men hva gjør vi hvis vi blir betatt av en annen enn kjæresten vår?

Kanskje du kjenner at du får sommerfugler i magen når du skal ha møter med en kollega du har et litt ekstra godt øye til. Og kanskje du tar deg selv i å dagdrømme litt om denne flotte fyren - men så tenker du på kjæresten hjemme, og får et stikk av dårlig samvittighet...

I denne saken tar vi utgangspunkt i at du elsker kjæresten din og ønsker å bli i forholdet, men at du kanskje er litt forvirret over hvorfor du samtidig kjenner på «varme» følelser for en annen.

For er det normalt å bli betatt av en annen enn den vi er sammen med? Betyr det at det er noe galt med parforholdet? Hvordan skal vi forholde oss til partneren vår, og ikke minst den vi er betatt av? Og hva gjør vi hvis «betatt» begynner å bli til en forelskelse? Det har vi spurt ekspertene om.

- Mer vanlig enn å ikke bli det

Vi kan begynne med å berolige deg - det å bli betatt av en annen enn kjæresten, er helt normalt:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer