Singel

Er du fortsatt sammen med tenåringskjæresten og lurer på om du skal gå?

Da bør du lese dette først.

SINGEL: Joda, for noen er akkurat det de trenger en skikkelig spennende date, men at du savner singellivet er kanskje ikke en kjempegod grunn til å forlate kjæresten.  Foto: Scanpix.com
SINGEL: Joda, for noen er akkurat det de trenger en skikkelig spennende date, men at du savner singellivet er kanskje ikke en kjempegod grunn til å forlate kjæresten. Foto: Scanpix.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vurderer du å gå fra kjæresten for å finne deg selv? Date litt og få litt erfaring? Kanskje sikler du litt på singellivet til venninnene dine mens du sitter som grodd fast i sofaen med typen. For noen er det helt riktig å gå fra kjæresten rett og slett fordi du føler du ikke har opplevd nok. Har dere vært kjærester siden tenårene er det helt naturlig å i blant føle på at du kanskje har gått glipp av noe der ute, men for mange kan jakten på noe bedre bli skuffende. 

- Vi mennesker er litt sånn av natur at vi kan ha en tendens til å drømme om det vi ikke har – spesielt på tunge dager. Det være seg både single og par, sier Kate Elin Søyland, parterapeut og daglig leder ved privatpraksisen Åpen Dialog i Sandnes. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer