Forspill

- Et forspill som bygger seg opp gjennom hele dagen er superhot

Ekspertene tipser om deres hotteste forspill du mest sannsynlig ikke har prøvd!

FORSPILL: Det er mange måter å gå vekk fra de 'vanlige' forspillene på - og Valentintisdagen er den rette dagen å prøve seg frem! Foto: Shutterstock / George Rudy
FORSPILL: Det er mange måter å gå vekk fra de 'vanlige' forspillene på - og Valentintisdagen er den rette dagen å prøve seg frem! Foto: Shutterstock / George Rudy Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nok en Valentinsdag er i gang! Og selv om vi kanskje ikke er utrolig glad i å markere dagen så mye - for halo, kjærligheten skal dyrkes hver eneste dag! - må vi innrømme at vi liker å styre å ordne litt ekstra for våre kjære!

Og, nei det må ikke nødvendigvis innebære en masse penger (selv om noen av oss kanskje vil stille opp i sexy antrekk!) Du kan lett styre unna gavehysteriet og heller bruke fantasien til å lage en deilig middag, skrive dikt eller et kjærlighetskort, og mot slutten av dagen (eller kanskje i lunsjpausen?) overrask både deg selv og din elskede med et deilig forspill utenom det vanlige!

Vi har tatt en prat med ekspertene om deres hotteste forspill tips, som du mest sannsynlig ikke har prøvd, men som definitivt kommer til å gjøre dere klare!

LES OGSÅ: Derfor er det viktig med forspill

Start allerede NÅ!

Visste du at jenter trenger i gjennomsnitt hele 10-20 minutter på å nå klimaks? Mens selve klimakset ofte kun varer i korte 30 sekunder! Med andre ord er forspillet viktigere enn de fleste av oss tror - og kanskje til og med noe av de viktigste for oss jenter dersom vi virkelig vil slappe av og nyte øyeblikket fullt ut. 

KK Pluss - mer av virkeligheten

Få tilgang til alt innholdet på KK.no:

Eksklusive kvalitetsartikler

Prisvinnende reportasjer og avsløringer

Premium format og lekker presentasjon

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer