Erotisk Rollespill

Få fart på sexlivet med et erotisk rollespill

Sexy sykepleier, frekk skolepike eller kanskje snuskete flyvertinne – hva ville du vært?

EROTISK ROLLESPILL: Hva med å krydre Valentines Day med et erotisk rollespill?  Foto: Shutterstock / Guryanov Andrey
EROTISK ROLLESPILL: Hva med å krydre Valentines Day med et erotisk rollespill? Foto: Shutterstock / Guryanov Andrey Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du og kjæresten din lyst til å finne på noe ekstra sexy på Valentine's Day? Da anbefaler vi dere å prøve et erotisk rollspill!

I tillegg til at det er gøy og pirrende, kan det også gjøre underverker for sexlivet deres, forteller Maria K. Ebbestad, som er nettredaktør og presseansvarlig i Kondomeriet. 

- Etter «Fifty Shades of Grey»-bølgen har veldig mange par fått øynene opp for rollespill. De som trodde det var kleint, har innsett at det faktisk kan være ganske spennende – i tillegg er det perfekt dersom dere føler at gløden i forholdet har stagnert litt.
 

Hun anbefaler dere å bruke rollespill når dere for eksempel har gått tom for stillinger eller trenger litt ekstra krydder i hverdagen. 

- Et lite rollespill tar dere ut av de hverdagslige rutinene og skaper ny spenning i forholdet. Dere velger selv hvor langt dere vil gå inn i rollen. Noen liker å kle seg ut, men fortsatt være seg selv, mens andre foretrekker å gå helt inn i rollen som for eksempel sykepleier, politi eller doktor – dette bestemmer dere helt selv, sier hun. 

LES OGSÅ: 3 ting du kan lære av «Fifty Shades»

Velg et kostyme du føler deg sexy i 

Videre forteller eksperten at det finnes et stort utvalg av kostymer å velge mellom. 

- Det finnes en rekke kostymer både i fysiske butikker og på nett, så her er det bare å leve ut dine villeste fantasier. Hvis du ikke klarer å bestemme deg, kan jo Valentine's Day-gaven til partneren din være et sexy kostyme du vet at han vil like. Husk at du også kan bruke noe du har hjemme i skapet – for eksempel et sexy undertøysett, en løs herreskjorte eller et par nettingstrømper. 

Hva tror du det er mest populært å kle seg ut som? 

- Sexy sykepleier er et populært kostyme blant våre kunder, tett etterfulgt av frekk skolepikeuniform. Vi også uniformer som flyvertinne, politi, sykepleier, stuepike og mye mer.

- For gutter er det spesielt populært med en slitt og skitten olabukse og en deilig innsmurt overkropp. Hvis partneren din er håndverker eller noe lignende har han kanskje et arbeidsantrekk liggende - var det her noen trengte en hjelpende hånd? Velg et kostyme dere føler dere komfortable i, bli enige om noen regler og la rollespillet begynne, sier Ebbestad. 

EROTISK ROLLESPILL: Ifølge eksperten kan et erotisk rollespill gjøre underverker for sexlivet deres.  Foto: Shutterstock / Masa Kato
EROTISK ROLLESPILL: Ifølge eksperten kan et erotisk rollespill gjøre underverker for sexlivet deres. Foto: Shutterstock / Masa Kato Vis mer

Trenger dere litt inspirasjon? Et av de mest populære rollespillene er «legen/sykepleieren og pasienten», hvor pasienten blir avkledd for å undersøkes, langsomt og forsiktig. En legeveske med ulike sexy innhold er heller ikke dumt å ha når man skal spille dette rollespillet. 
 
LES OGSÅ: Her er den «vanligste» fetisjen

Prøv rollespill utenfor hjemmets fire vegger 

Men rollespillet trenger ikke å finne sted innenfor soverommets fire vegger – det kan være vel så spennende å prøve det ute i offentligheten

- Det er spennende å spille rollespillet utenfor hjemmets fire vegger, så lek dere mens dere er ute på date eller enda bedre, reis bort en langhelg. 

- Kle dere for rollen og lev dere inn i rollefigurene deres. For å gjenoppta rollespillet kan dere ha et kodeord, for eksempel navnet på rollefigurene deres. Da kan dere ta opp denne «personen» og så spille rollene deres igjen når dere ønsker det, foreslår Ebbestad. 

Et populært rollespill er «den ukjente». Dette går ut på at man later som om man ikke kjenner hverandre. Rollespillet kan starte ute på restaurant, på tur eller på et utested. Her skal man opptre som man nettopp har møtt hverandre og kommer i snakk - så kan samtalen begynne å dreie seg om sex og hva en ønsker seg. Kanskje dette er noe du og kjæresten din kan prøve? 

LES OGSÅ: Erotikk kan være bra for sexlivet

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer