Sex

Fem tips til bedre hverdagssex

- Det trenger ikke være et stort prosjekt!

BEDRE HVERDAGSSEX: Hverdagen blir raskt en rekke plikter og vaner, noe sexlivet kan lide av. Heldigvis finnes det flere gode tips til hvordan dere kan piffe opp sexlivet igjen. Foto: Shutterstock / Photographee.eu
BEDRE HVERDAGSSEX: Hverdagen blir raskt en rekke plikter og vaner, noe sexlivet kan lide av. Heldigvis finnes det flere gode tips til hvordan dere kan piffe opp sexlivet igjen. Foto: Shutterstock / Photographee.eu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Alle som har vært i et parforhold vet at spenningen og lidenskapen fort kan dale litt etterhvert som tiden går. Men hvorfor er det egentlig slik? Sexolog Bianca Schmidt forklarer hvordan denne utviklingen foregår. 

- Når vi er nyforelsket, så er vi villige til å gjøre mye mer for kjæresten, noe som gjør at hverdagen blir spennende. Vi gidder å gjøre ekstra romantiske ting, som gjør at partneren føler seg ønsket. 

- Så kommer hverdagen og vi synker litt inn i den, og blir litt late. Derfor blir vi også litt late i forhold til hverandre, og det gjelder også sexlivet, sier hun. 

Det er jo en kjent sak at menn som regel har lyst på sex oftere enn kvinner. Denne litt kjedelige, men helt normale utviklingen, går nemlig ofte hardere utover kvinner.

- Spesielt for kvinner som har et litt mer flyktig tenningsnivå enn mannen, så kommer hun på en måte lenger unna den ideen å tenke på sex. Det blir ikke så romantisk rett og slett. Vi kvinner har så lite testosteron, som gjør at vi ikke helt har det samme behovet som menn, forklarer Schmidt. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer