Samlivsbrudd:

- Ferien løser ikke alle samlivsproblemer

Nå kan det være en «make it or break it»-tid for mange par.

SAMLIVSBRUDD: Flere kan oppleve en vanskelig tid nå etter sommerferien. I podkasten «Jenter som kommer» tar sexolog Kjersti og journalist Mina opp dette temaet. FOTO: NTB
SAMLIVSBRUDD: Flere kan oppleve en vanskelig tid nå etter sommerferien. I podkasten «Jenter som kommer» tar sexolog Kjersti og journalist Mina opp dette temaet. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

- Først og fremst, så vil jeg si én ting: Ferie er i all hovedsak en veldig fin tid for par. De aller fleste får det bedre sammen når de får mindre å gjøre, og mer tid til hverandre og de langsomme tingene i livet, som en langsom frokost, middag eller gåtur, sier Even Tengesdal, leder ved Grenland familievernkontor, til KK.

I den nyeste episoden av KK podkasten Jenter som kommer, tar journalist Mina Knudsen og sexolog Kjersti Antonsen opp problemstillingen mange par står i nå, nemlig at tiden etter sommerferien kan være en «make it or break it»-tid for mange par.

- Ferien ble kanskje ikke helt som du hadde håpet? Ofte skal samlivsproblemer vi sliter med løses når vi endelig har fri fra jobben og hverdagen, men ferien løser ikke alle problemer, sier Kjersti Antonsen.

- Hvorfor er det sånn at samlivsbrudd peaker etter ferien?

- Veldig mye handler i at vi holder sammen så lenge vi kan. Ofte kan problemer komme til overflaten når vi har ferie, men problemene har jo gjerne vært der lenge. Også vil man ikke ødelegge ferien heller, så da holder man sammen til ferien er over.

Kjenner du deg igjen? Hør episoden gratis her!

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer