Får Ikke Orgasme

- Flere kvinner ligger helt stille under samleie og lar mannen gjøre jobben

Derfor «faker» både kvinner og menn orgasme.

FAKE ORGASME: Det er en kjent sak at flere kvinner «faker» orgasme. Men gjelder det bare oss kvinner?  Foto: Shutterstock / Lucky Business
FAKE ORGASME: Det er en kjent sak at flere kvinner «faker» orgasme. Men gjelder det bare oss kvinner? Foto: Shutterstock / Lucky Business Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For noen uker siden møtte jeg venninnene mine for å ta et par glass vin. Og det tok ikke lang tid før samtaletemaet havnet på sex. «Hvilke stillinger liker dere best?», «pleier dere å bruke fingeren i rumpa når dere har har sex med ham?» og «hva skjedde med den siste Tinder-fyren». Det tok heller ikke lang tid før vi kom i prat om temaet orgasme, som trolig flere jenter snakker om. (Psst: Dette har mye å si for om du får orgasme!) 

Denne kvelden ble det derimot mye snakk om hvor vanskelig det kan være for kvinner å få vaginal orgasme, og hvorfor noen da «faker» det. Over litt rødvin ble diskusjonen til tider høylytt og lattermild, da enkelte fortalte at de kunne få orgasme hver gang de hadde sex, uansett stilling og uansett med hvem, mens andre så å si aldri hadde nådd klimaks under vaginalt samleie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer