Flørte

Flørter kjæresten mye med andre damer?

- Handler om et behov for bekreftelse, sier eksperten.

FLØRTER: Flørter partneren din med andre kvinner? Ifølge eksperten er det ganske normalt, da menn gjerne kommuniserer gjennom flørt.  Foto: Syda Productions - Fotolia
FLØRTER: Flørter partneren din med andre kvinner? Ifølge eksperten er det ganske normalt, da menn gjerne kommuniserer gjennom flørt. Foto: Syda Productions - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er partneren din fæl til å flørte med andre damer når han er alene, eller kanskje til og med når du er i nærheten? Da kan du trøste deg med at han ikke er den eneste som gjør dette. 

Hvorfor er det egentlig slik at menn ofte har et behov for å flørte med andre enn partneren sin, og hva kan du gjøre dersom du ikke synes det er greit? 

LES OGSÅ: Når den ene ikke er klar for barn

Har et behov for bekreftelse 

Kate Elin Søyland, som er par- og familieterapeut hos Åpen Dialog i Sandnes, forteller at flørting ofte handler om et behov for bekreftelse. 

- Vi er alle sosiale vesener som trenger å bli sett. Noen føler seg nok sett av partner, venner og familie, mens for andre er ikke alltid dette nok. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer