Erotisk julekalender:

- Førsteinntrykket er mye bedre enn i fjor!

KK-journalist, Mina Knudsen, har nok en gang tittet på årets frekkeste julekalendere. Her er dommen!

KK sjekker ut adventskalendere: For tredje året på rad tar vi en titt på adventskalenderne som de siste årene er blitt superpopulære - og utsolgt på rekordtid, nemlig de erotiske kalenderne. - Det kan bli en het førjulstid dette! Video: Ida Bergersen Vis mer
Publisert

Ho, ho, ho! Da var den tiden av året her igjen, hvor KK får tilsendt adventstidens høydepunkt, nemlig årets erotiske julekalendere.

For tredje året på rad tar vi en titt på adventskalenderne som de siste årene er blitt superpopulære - og utsolgt på rekordtid, nemlig de erotiske kalenderne.

En frekk og spennende førjulstid

Selv om kalenderen fortsatt bare viser oktober, er årets adventskalendere allerede ute i butikkene. Og mange av oss er i gang med å planlegge hvilken kalender som skal komme i hus i år: skjønnhetskalender, pakkekalender, flaxkalender, ølkalender eller en god gammeldags sjokoladekalender?

Førjulstiden er nærmest synonymt med adventskalender og tradisjonen er blitt big business – og du kan nærmest finne en kalender for «alt» i disse dager.

Mange av dem blir utsolgt på rekordtid, som blant annet erotiske adventskalendere. De har skutt fart og blitt svært populær de siste årene, og det er kanskje ikke så rart når du får 24 luker med erotiske godbiter. Så om det kan friste med en frekk og litt ekstra spennende førjulstid, enten du er singel eller i et forhold, kan kanskje dette være kalenderen for deg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer