Erotisk julekalender:

- Førsteinntrykket er mye bedre enn i fjor!

KK-journalist, Mina Knudsen, har nok en gang tittet på årets frekkeste julekalendere. Her er dommen!

KK sjekker ut adventskalendere: For tredje året på rad tar vi en titt på adventskalenderne som de siste årene er blitt superpopulære - og utsolgt på rekordtid, nemlig de erotiske kalenderne. - Det kan bli en het førjulstid dette! Video: Ida Bergersen Vis mer
Publisert

Ho, ho, ho! Da var den tiden av året her igjen, hvor KK får tilsendt adventstidens høydepunkt, nemlig årets erotiske julekalendere.

For tredje året på rad tar vi en titt på adventskalenderne som de siste årene er blitt superpopulære - og utsolgt på rekordtid, nemlig de erotiske kalenderne.

En frekk og spennende førjulstid

Selv om kalenderen fortsatt bare viser oktober, er årets adventskalendere allerede ute i butikkene. Og mange av oss er i gang med å planlegge hvilken kalender som skal komme i hus i år: skjønnhetskalender, pakkekalender, flaxkalender, ølkalender eller en god gammeldags sjokoladekalender?

Førjulstiden er nærmest synonymt med adventskalender og tradisjonen er blitt big business – og du kan nærmest finne en kalender for «alt» i disse dager.

Mange av dem blir utsolgt på rekordtid, som blant annet erotiske adventskalendere. De har skutt fart og blitt svært populær de siste årene, og det er kanskje ikke så rart når du får 24 luker med erotiske godbiter. Så om det kan friste med en frekk og litt ekstra spennende førjulstid, enten du er singel eller i et forhold, kan kanskje dette være kalenderen for deg.

I tradisjonens tro har vi sjekket ut noen av årets frekkeste kalendere og laget en ganske uformell «test»: You're welcome!

Kondomeriet og Nytelse - pris: 1990,-

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

«Luksus Limited Edition julekalender er perfekt for både single og par som ønsker å utforske og oppdage nye sider ved seg selv, og for de som vil ta sengekosen til neste nivå», skriver Kondomeriet og Nytelse.

Førsteinntrykket av årets kalender er mye bedre enn i fjor! Denne gangen er kalenderen og innholdet mer gjennomført med en grønn tråd gjennom innpakningen og produktene. Det er rett og slett veldig estetisk pen kalender! Du får hele 6 vibrerende leker som passer om du er singel eller i et forhold.

I fjorårets kalender fra Kondomeriet synes jeg det var for mye «fyll» og meningsløst innhold, og «Nauty and Nice» fikk terningkast 3 i fjor. I år er kalenderen et samarbeid mellom Kondomeriet og Nytelse og det er er helt klart et opprykk fra terningkast 3. Du får fortsatt med oljer og glidemiddel, som er veldig bra, og som står i tråd med resten av innholdet.

Nytelse sin kalender i fjor ble «best i test» og fikk terningkast 6 av oss: «Dette er en sexy, pirrende og overraskende kalender. Av de tre kalenderne vi har sjekket ut, er denne dyrest, men igjen: her får du maks valuta for pengene».

Dette er verken en 6-er eller 3-er kalender, men likevel i toppsjiktet. I tillegg til vibrerende godsaker, får du masse annet moro i denne kalenderen, som blant annet pirrende bondageprodukter, erotisk tilbehør og andre leketøy. Og har du en leken date planlagt finner du garantert noe i denne du piffe opp kvelden med. God variasjon i innholdet – mye som er gøy! Kalenderen koster rett under 2000 kroner, men jeg må si du får endel for pengene.

Sinful Original - pris 1195,-

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

I fjor testet vi Sinful Delux som fikk terningkast 5, og i år fikk vi original-kalenderen for å titte på. Fjorårets kalender var veldig bra, men noe av minuset var at det ikke var med glidemiddel (som man jo trenger til endel av leketøyet). Det innfridde de heller ikke på i original-kalenderen.

De har heller ikke gjort noe med designet, som jeg personlig synes er litt kjedelig. Skal vi se på innholdet får du nok mer bondage i denne kalenderen enn de to andre vi har tittet på (hvis det er noe du er på utkikk etter). I tillegg er det flere luker med vibrerende leker for både par og single, samt endel anal-produkter. Minuset er derimot at det kan se ut som kvaliteten på enkelte av lekene er noe dårligere enn de to andre. Det er flere harde vibratorer (ikke silikon), noe som etter min smak ikke frister like mye å bruke.

Du får også én vibrator som du må bruke på flere leketøy, noe jeg synes blir litt slitsomt.

Dette er helt klart «billigversjonen» til Sinful, da de har flere andre julekalendere du kan velge mellom. Dessverre når ikke denne like høyt opp som Sinful Deluxe, som koster noen hundrelapper mer. Du får mange gøye produkter, men den blir for «billig» for min smak. Her hadde jeg nok spandert på meg et opprykk!

Amor - pris 1690,-

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

I år fikk vi også tilsendt en ny kalender vi kunne titte på!

Fjorårets kalender ble revet bort i god tid før advent og ble kåret til best i test av Nettavisen (07.10.21); her er det bare å glede seg, for årets er enda bedre, skriver Amor på sine nettsider.

Førsteinntrykket og utseendet på kalenderen er bra, den er stilfull og har bokser med innhold til hver dag. Vi skal ikke røpe for mye, men noe av det du kan forvente er blant annet en fjernstyrt trusevibrator, en parvibrator som gir nytelse til både han og henne på én og samme tid - og andre frekke leketøy.

Denne kalenderen har noe mer «fyll»-produkter, som ulike kremer, oljer og glidemiddel, noe som jeg personlig synes er litt kjedelig (når det blir for mye av det), men produktene er fine og nyttige!

Ekstra pluss for denne kalenderen er at man ikke får én vibrator som skal brukes til alle leketøyene, men batteri og lader er inkludert til de produktene som trenger det. Oppsummert får du et variert utvalg av innhold - enten du er singel, i datingfase eller i et forhold. Og det må sies at luke 24 er meget, meget bra i denne kalenderen!

- Det kan bli en het førjulstid dette!

Alt i alt vil jeg si at uansett hvilken julekalender du velger, kan det bli en spennende og het førjulstid. Noe jeg også bemerket meg var at alle kalenderne har endel anal-produkter, som kan tyde på at salget på nettopp dette har skutt i været de siste årene. Verdt pengene spør du seg selv kanskje, og da er svaret ja. Sexleketøy koster jo litt, så du får helt klart mye for pengene i alle kalenderne. Kvaliteten og innholdet varier derimot litt, så hadde det vært opp til meg i år, ville jeg gått for Kondomeriet og Nytelse sin!

Da er det bare å ønske dere en pirrende og gledelig førjulstid. La førjulshyggen komme!

Til info: KK har fått tilsendt alle kalenderne fra produsentene.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer