Frieri

Fridde til kjæresten ved å animere seg selv inn i «Sleeping Beauty»

- Det er ikke hver dag du får muligheten til å fri til ungdomskjæresten din.

FORLOVET: Lee Loechler tok med kjæresten sin på kino og fridde til henne via kinolerretet - med alt av familie og venner rundt. FOTO: Skjermdump Instagram (@yours_true_lee)
FORLOVET: Lee Loechler tok med kjæresten sin på kino og fridde til henne via kinolerretet - med alt av familie og venner rundt. FOTO: Skjermdump Instagram (@yours_true_lee) Vis mer
Publisert

Se for deg at du går inn i en kinosal sammen med partneren din, med popkorn i den ene hånda og brus i den andre - lykkelig vitende om at du snart skal få se din favoritt tegneseriefilm midt i romjula - «Sleeping Beauty».

Et lite stykke inn i filmen tar historien en helt annen vending enn det du er vant med. Plutselig dukker du og partneren din opp på på skjermen - helproft animert inn, hvor du ligger i sengen som selveste Tornerose, og mannen overrasker med å fri til deg på det store kinolerretet. Dette skjedde Stuthi David på ekte!

Davids kjæreste, Lee Loechler, er tydeligvis en ekte «Prince Charming». I hele seks måneder jobbet han, i samarbeid med en australsk illustratør, med å få dette til på en ordentlig proff måte. Det klarte han med glans!

LES OGSÅ: Vil vi egentlig bli fridd til foran mange mennesker?

FOTO: Skjermdump
FOTO: Skjermdump Vis mer

- Jeg elsker deg av hele mitt hjerte

Under frieriet sa han i tillegg noen nydelige ord til sin heldige utkårede (som om ikke selve animasjonsfilmen var nok...):

«Det er ikke hver dag du får muligheten til å fri til ungdomskjæresten din. Jeg vil nyte dette øyeblikket og lagre det i minnet mitt. Jeg elsker deg av hele mitt hjerte, Stuthi David, og jeg lurer på om du vil leve lykkelig i alle dine dager sammen med meg?».

Se frieriet på Loechers Instagram-post her:

Etterhvert oppdaget David at hele kinosalen var fullsatt av venner og familie som var tydelig rørte og stolte over det som akkurat hadde skjedd. De hadde Loecher fått inn bakveien, og plassert et godt stykka unna David slik at hun ikke kunne kjenne dem igjen da de kom.

Ikke den enkleste oppgaven

Denne hendelsen fant sted den 30. desember i fjor, på Coolidge Corner Theatre i deres felles hjemby, Brookline, da begge var hjemme for å feire jul med familien.

Til CNN har Loecher uttalt at han kom på denne frieri-ideen da han snakket med en kompis av seg om hvordan han skulle fri til kjæresten sin. Etter at ideen var spikret og han følte seg klar for å ta det store steget, var det bare ett problem - filmen til David var animasjonsfilm....

- Dar jo ikke akkurat den enkleste oppgaven å løse, og mange illustratører som jeg var i kontakt med sa nei, enten fordi de mente oppgaven var for omfattende eller fordi de hadde for mye å gjøre. Heldigvis sa Kayla Coombs ja til slutt, har Loecher sagt til samme nyhetsavis.

LES OGSÅ: Her frir den 65 år gamle milliardæren til den 25 år gamle glamourmodellen

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer