Har Ikke Sex Lenger

Har dere sluttet å ha sex?

Ikke så uvanlig som du kanskje tror.

SEXTØRKE: Mange par her til lands har ikke hatt sex på flere år. Ifølge eksperten kan det skyldes flere ting.  Foto: Monkey Business - Fotolia
SEXTØRKE: Mange par her til lands har ikke hatt sex på flere år. Ifølge eksperten kan det skyldes flere ting. Foto: Monkey Business - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De fleste parforhold starter med at man har sex opptil flere ganger om dagen, for man kan rett og slett ikke få nok av hverandre - men dessverre er det sjeldent at det varer. Et eller annet sted på veien endrer det seg, og sex har plutselig blitt noe som hører fortiden til. Har du og partneren din ikke hatt sex på noen måneder, eller kanskje noen år? Dere er langt fra de eneste.  

KK.no har tidligere skrevet om Ulla (42) og Brian (49) som ikke hadde hatt sex på over ett år, da de bestemte seg for å ta grep. Problemet deres startet da barna var tre og syv år gamle, og de var begge nyetablerte selvstendig næringsdrivende.

– Vi sto begge på, seks til sju dager i uka. Når jeg kom hjem, var jeg stuptrett. Vi taklet presset som to gode venner, hjalp hverandre med å oppdra barna og sørget for at det var mat i kjøleskapet, forteller Brian. 

- Men lysten forsvant. Sex var noe jeg som regel gjorde for hans skyld. Det var kort, krampaktig og veldig forutsigbart, husker Ulla.

Det var et problem for begge, og de prøvde forskjellige løsninger. Men ingenting hjalp, og sexen ble sjeldnere og sjeldnere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer