Aldersforskjell

Har du funnet deg en yngre mann, men er bekymret for aldersforskjellen?

- En moden kvinne er den unge mannens ultimate drøm, sier sexeksperten.

FALLER FOR YNGRE MANN: I filmen Prime spiller Uma Thurman en kvinne som faller for en langt yngre mann (spilt av Bryan Greenberg).
FALLER FOR YNGRE MANN: I filmen Prime spiller Uma Thurman en kvinne som faller for en langt yngre mann (spilt av Bryan Greenberg). Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sist jeg var singel, hadde jeg en tendens til å ramle bort i yngre menn når jeg var ute og svingte meg. Vi snakker om en aldersforskjell fra åtte til ti år, og det er kanskje ikke så rart. Unge spretne menn som ikke har gått på en smell, er jo veldig tiltrekkende for en dame som ikke føler seg så gammel selv.

Jeg var i midten av tredveårene og syntes det var stor stas at de freshe gutta tydelig viste sin interesse, og hadde det ikke vært for at jeg møtte på ungdomskjæresten min igjen etter en høst med mye sprell, så hadde jeg nok endt opp med en yngre årsmodell.

For om det ikke er vanlig, så er det heldigvis ikke lenger så uvanlig at jenter finner seg yngre menn. Og så fremt han ikke er uforskammet ung, er det verken pinlig å hilse på foreldrene eller ta han med på firma- eller vennefest.

Jeg ville uansett ikke vært den første, for flere jenter jeg kjenner har yngre kjærester, og de har alle vært igjennom de samme bekymringene som rynker og annet kroppslig vedlikeholdsarbeid.

LES OGSÅ: Den ultimate orgasmeguiden - for deg!

Lær han opp til det du liker best, så får du kanskje oppfylt dine egne våte drømmer? 

En venninne oppsummerte det hele ganske bra. Hun hadde datet en kul, ung fyr over lengre tid i smug:

- Når aldersforskjellen er helt uproblematisk for han, hvorfor skal det være det for meg? Vi liker mange av de samme tingene, og har mye å snakke om, og så funker det jo så bra i senga!

Det er jo ikke til å stikke under en stol, at en moden kvinne er den unge mannens ultimate drøm. Ikke at alle ønsker om å bli sammen med en voksen dame så klart. Men å ha sex med en cougar med lang fartstid på lakenet, som slapper av og tar føringa, skaper ikke annet enn hallelujastemning for en ung og uerfaren mann.

Lær han opp til det du liker best, så får du kanskje oppfylt dine egne våte drømmer? Kanskje det varer eller kanskje han forsvinner ut av livet ditt ganske raskt? Gjør han det siste har du i det minste gjort dine medsøstre en tjeneste ved å lære han opp.

LES OGSÅ: 5 tips som er garantert å få deg til å føle deg mer sexy

SEXEKSPERT: Cecilie Kjensli er sexekspert og fast spaltist på KK.no.
SEXEKSPERT: Cecilie Kjensli er sexekspert og fast spaltist på KK.no. Vis mer

Noe å tenke på ...

  • Rynker er ikke verdens undergang. Kvinner har levd med eldre menn i år tusener, så hvorfor skulle ikke mannen fikse det samme?
  • Vær stolt og ikke flau over din ungdommelige kjæreste. Han holder jo alderdommen unna, noe Madonna, Demi Moore, Jennifer Lopez, og Kylie Minogue har skjønt.
  • Felles interesser er en nødvendighet. Det kommer en dag hvor sengeaktivitetene ikke er nok, og da er det godt å ha noe å snakke om.
  • Ta en date om gangen. Selv om du har det gøy med din unge lekekamerat så trenger dere ikke å bli et par.
  • Behold stilen og vær som du er. Det var faktisk det han falt for da dere traff hverandre, så ikke å overdriv for å virke yngre, men hold deg i god form.
  • Erfaring er sexy! Ikke glem at du har en stor fordel framfor de yngre konkurrentene: Du er de unge mennenes våte drøm.


Om Cecilie Kjensli

Til daglig driver Cecilie nettbutikken Cpunktet.no og Ceciliekjensli.no. Hun er sexinspirator og fast spaltist på KK.no. 

Disse sakene er redaksjonelle samarbeid. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer