Aldersforskjell

Har du funnet deg en yngre mann, men er bekymret for aldersforskjellen?

- En moden kvinne er den unge mannens ultimate drøm, sier sexeksperten.

FALLER FOR YNGRE MANN: I filmen Prime spiller Uma Thurman en kvinne som faller for en langt yngre mann (spilt av Bryan Greenberg).
FALLER FOR YNGRE MANN: I filmen Prime spiller Uma Thurman en kvinne som faller for en langt yngre mann (spilt av Bryan Greenberg). Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sist jeg var singel, hadde jeg en tendens til å ramle bort i yngre menn når jeg var ute og svingte meg. Vi snakker om en aldersforskjell fra åtte til ti år, og det er kanskje ikke så rart. Unge spretne menn som ikke har gått på en smell, er jo veldig tiltrekkende for en dame som ikke føler seg så gammel selv.

Jeg var i midten av tredveårene og syntes det var stor stas at de freshe gutta tydelig viste sin interesse, og hadde det ikke vært for at jeg møtte på ungdomskjæresten min igjen etter en høst med mye sprell, så hadde jeg nok endt opp med en yngre årsmodell.

For om det ikke er vanlig, så er det heldigvis ikke lenger så uvanlig at jenter finner seg yngre menn. Og så fremt han ikke er uforskammet ung, er det verken pinlig å hilse på foreldrene eller ta han med på firma- eller vennefest.

Jeg ville uansett ikke vært den første, for flere jenter jeg kjenner har yngre kjærester, og de har alle vært igjennom de samme bekymringene som rynker og annet kroppslig vedlikeholdsarbeid.

LES OGSÅ: Den ultimate orgasmeguiden - for deg!

Lær han opp til det du liker best, så får du kanskje oppfylt dine egne våte drømmer? 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer