Sexdrømmer

Har du hatt en merkelig sexdrøm om bestekompisen til kjæresten?

Ikke se så skyldig ut, det er helt normalt.

SEXDRØM: Flau, sjokkert og skyldig - merkelige sexdrømmer er heldigvis veldig vanlig. Foto: Shutterstock / gpointstudio
SEXDRØM: Flau, sjokkert og skyldig - merkelige sexdrømmer er heldigvis veldig vanlig. Foto: Shutterstock / gpointstudio Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du trodde du var ganske «plain Jane» når det kom til sex, helt til du våkner fra en av de der merkelige sexdrømmene. Sex med sjefen, sex med naboen, eller enda verre, sex med bestekompisen til typen din (Oisann). 

Herregud, hjernen har sprø ideer noen ganger. Heldigvis gjelder det ikke bare deg. Men har slike drømmer egentlig noen betydning?

LES OGSÅ: Du kan bestemme hva du drømmer

Ifølge den danske drømmeforskeren, forfatteren og foredragsholderen Michael Rohde Olsen, har de faktisk det. 

– På samme måte som drømmer generelt har en betydning: det er jo en grunn til at vi drømmer det vi drømmer, sier han til KK.no.

På sin hjemmeside michealrolsen.com beskriver han hvordan våre drømmer er svært individuelle, og dermed kan bety svært forskjellige ting hos ulike mennesker. Og det er nettopp dette som gjør drømmetydning til en vanskelig kunst.

LES OGSÅ: Søvnen påvirkes ofte dersom du ikke har det helt greit i livet

Kan noen ganger være tegn på misnøye

Det er naturlig at en utroskapsdrøm kan etterlate oss med skyldfølelse – både i drømmen, og når vi våkner. Likevel kan en slik drøm handle om mange ulike ting, og det trenger ikke å handle om personen du har drømt om i det hele tatt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer