Sneating:

Har du hørt om «sneating»?

Det har med dating å gjøre, og er ikke spesielt hyggelig.

LURER TIL SEG MAT: De fleste er nok ærlige på date, men den nye dating-termen, «sneating», beskriver noen av dem som ikke er det. FOTO: NTB Scanpix
LURER TIL SEG MAT: De fleste er nok ærlige på date, men den nye dating-termen, «sneating», beskriver noen av dem som ikke er det. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

KK har tidligere skrevet om både «orbiting» og «submarining» – begge nye termer som har vokst frem som følge av de sosiale mediene, og ingen av dem med spesielt positivt fortegn. Amerikanske forskere har for øvrig også funnet ut at telefonen vår kan gjøre oss «phonely», mens «phubbing» er den nye trusselen for parforholdet, og høst- og vintermånedene vi er inne i nå er «cuffing season».

Nye ord er med andre ord i vinden, og «sneating» er den helt nye termen innen dating. Som en del av sine søsken er heller ikke dette en term på noe særlig positivt.

- «Sneating» er forferdelig. Det mangler ekthet og integritet og ødelegger for de ekte menneskene der ute, sier den australske datingcoachen Samantha Jayne til Daily Mails Female.

«Sneating» er nemlig, ifølge Instyle Magazine, satt sammen av ordene «sneaking» og «eating» og betyr at du går på date kun for å få et gratis måltid.

Trenden, som Daily Mail omtaler det som, er ifølge datingcoachen grunnen til at noen menn helst vil dele regningen på to, og hun beskriver det som ødeleggende og sier det kan gjøre at det blir vanskelig å stole på en date.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer