One night stand:

Har du noen gang angret på et one night stand?

- Det er mer risikabelt for kvinner å ha tilfeldig sex, sier professor.

ONE NIGHT STAND: Kvinner angrer oftere enn menn på tilfeldig sex. FOTO: NTB Scanpix
ONE NIGHT STAND: Kvinner angrer oftere enn menn på tilfeldig sex. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Har du noen gang våknet opp hos en du møtte i går, en du kanskje ikke har noen ting til felles med og som du egentlig ikke synes er helt drømmemannen? Ja, du har kanskje angret på et one night stand, men klarer ikke helt å sette fingeren på hva du egentlig angrer på, men du kjenner liksom at du ikke skulle gjort det?

- Jeg tror mange flere kvinner kan oppleve å kjenne på dårlig samvittighet og anger etter en one night stand, sier Amanda Lagoni, parterapeut og sexolog som driver privatpraksis i København.

LES OGSÅ: Tilfeldig sex kan gjøre deg deprimert

- Mer som står på spill

Hun mener noe av grunnen til det kan være at kvinner må gi litt mer av seg selv når de har sex.

- Hun må åpne seg mer opp og slappe av med ham, og det kan føles grenseoverskridende selv om hun hadde lyst i utgangspunktet. Når vi er fulle kan vi gi litt faen og så kan vi våkne dagen etter og føle at vi virkelig har åpnet oss opp for et menneske vi egentlig ikke kjenner, sier hun til KK.no.

KK.no har tidligere skrevet om at kvinner oftere får følelser for en de har hatt sex med, enn det menn gjør. Lagoni tror også dette kan føle til anger i ettertid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer