Stor Penis

Har du opplevd at han er «for stor» der nede?

- Det kan bli et problem, sier sexolog.

FOR STOR PENIS: Joda, størrelsen kan faktisk ha mye å si, og det kan fort bli et problem hvis penis er for stor.  Foto: Shutterstock / Dean Drobot
FOR STOR PENIS: Joda, størrelsen kan faktisk ha mye å si, og det kan fort bli et problem hvis penis er for stor. Foto: Shutterstock / Dean Drobot Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det å ha en stor penis blir ofte fremstilt som en mandig og positiv ting, i det populærkulturelle samfunnet. Men at størst er best når det kommer til å tilfredsstille kvinnen, er derimot en evig diskusjon. Og det er ikke alltid (eller for alle) at «bigger is better». Noen ganger kan det faktisk bli for mye av det gode. 

Det å være «for stor» er ikke noe man hører om veldig ofte, men kan absolutt bli et større problem, mener sexolog Siv Gamnes.

- Det kan bli verre hvis den er for lang. En lang penis, særlig hvis man har røff sex med dype, brå bevegelser, kan veldig lett treffe livmorhalsen til en jente. Dette opplever de fleste svært ubehagelig og noen føler en kvalmende smerte, sier Gamnes, som er godkjent spesialist i sexologisk rådgiving ved NACS (Nordic Association for Clinical Sexology).

Ifølge spesialisten er det lengden som har mest å si i forhold til dette, ikke bredden.

- Det er sjeldent at den er for vid, for en skjede er jo laget for å få barn, så tykkelsen er sjeldent et problem. Hvis man merker at den føles litt trang og han er litt for tykk, så må man ta seg god tid å bruke glidemiddel. Pass på at skjeden er klar og våt, og at man har lyst på sex, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.