Bilder av eksen:

Har kjæresten gamle bilder av eksen på Facebook?

- Det kan i verste fall være et tegn på at han ikke er over eksen, sier ekspert.

BILDER AV EKSEN PÅ FACEBOOK: Det er ikke uvanlig at gamle bilder av eksen kan føre til sjalusi og problemer i nye forhold, sier ekspertene. FOTO: NTB Scanpix
BILDER AV EKSEN PÅ FACEBOOK: Det er ikke uvanlig at gamle bilder av eksen kan føre til sjalusi og problemer i nye forhold, sier ekspertene. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Alle har en fortid og de aller fleste har minst én ekskjæreste, men de færreste liker å tenke på kjæresten sin sammen med noen andre.

Ingen liker å bli minnet om at drømmemannen eller drømmekvinnen har vært forelsket i noen andre, og det er lett å begynne å sammenligne seg selv med kjærestens eks, i alle fall om søte kjærestebilder av dem fremdeles ligger ute i sosiale medier.

Det er ikke uvanlig at gamle bilder av eksen kan føre til sjalusi og problemer i nye forhold.

- Det kommer litt an på hva slags bilder det er. Dersom det er bilder av en vennegjeng og eksen tilfeldigvis er til stede, tenker jeg at det ikke er så farlig. Hvis kjæresten eller daten din har mange typiske kjærestebilder fra ferier eller romantiske middager på profilen, kan det i verste fall være et tegn på at han eller hun ikke er over eksen.

Dette sier Thomas Winther, som er familieterapeut og sexolog ved Curasenteret, til KK.

LES OGSÅ: Snoker du på eksen hans?

Kan føre til sjalusi

Ekser er en vanlig kilde til sjalusi og usikkerhet i forhold, og de fleste har stalket eksen til den nye kjæresten i sosiale medier. Derfor kan det være ekstra sårt om det ligger mange bilder tilgjengelig av denne personen på kjærestens Facebook eller Instagram-profil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer