Tiltrekning:

Har partneren din blitt mindre fysisk attraktiv?

Det er en kjent problemstilling for mange, ifølge eksperten.

LITT FOR KOMFORTABEL: I et etablert forhold er det mange som slutter å pynte seg for hverandre, og det er ikke uvanlig at det fører til at du føler deg mindre tiltrukket av partneren din. FOTO: NTB
LITT FOR KOMFORTABEL: I et etablert forhold er det mange som slutter å pynte seg for hverandre, og det er ikke uvanlig at det fører til at du føler deg mindre tiltrukket av partneren din. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

I starten av et forhold gjør vi alt vi kan for å fremstå tiltrekkende og attraktiv. Vi styler håret, velger antrekk med omhu, passer på at leppestiften sitter perfekt og smiler så fint vi bare klarer.

Etter hvert som forholdet utvikler seg er det naturlig å bytte ut finkjolen med joggebukser på ettermiddagene etter jobb, og de færreste går rundt nysminket hjemme i leiligheten hele dagen. Det vil også være perioder der du er syk, har kviseutbrudd, fett hår eller annet som kanskje ikke fremstår som veldig attraktivt for partneren din.

Alt dette er naturlig og uunngåelig i et langvarig forhold, men mange opplever likevel at hverdagen tar knekken på noe av tiltrekningen.

Under pandemien har vi gjerne sett samboeren i joggebukse eller pysjbukse flere dager på rad, og det er naturlig at noe av spenningen og tiltrekningen har visnet i denne perioden.

Men hva bør du egentlig gjøre hvis du synes partneren din har blitt mindre fysisk attraktiv? For mange kan det være et sensitivt tema.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer